Olet tässä: ONNI blogi / Niki kertoo millaista on työskennellä hoitajapalveluissa ONNIlla

Niki kertoo millaista on työskennellä hoitajapalveluissa ONNIlla

sairaanhoitaja_niki_blogi

ONNI on kotimainen ja vastuullinen sosiaali- ja terveydenhuoltoalan yritys, joka toimii kuntien, sairaaloiden ja terveysasemien luotettavana kumppanina. Asiantuntevan ja osaavan hoitohenkilöstömme avulla edistämme hyvää elämää terveyskeskuksissa ja sairaaloissa, kotihoidossa ja asumispalveluyksiköissä ympäri Suomen.

Niki työskentelee ONNIn hoitajapalveluissa sairaanhoitajana. Katso ja lue Nikin haastattelu sairaanhoitajan työstä ONNIlla.

 
 

"Onni on vapaus valita ja vaikuttaa omaan työhön."

Niki on työskennellyt ONNIn hoitajapalveluissa sairaanhoitajana elokuusta 2022 alkaen ja tekee keikkaluontoista työtä terveysasemien vuodeosastoilla. Työtehtäviin kuuluu terveysasemilla erilaiset sairaanhoidolliset tehtävät kuten lääkehoito, lääkevastaavana toimiminen, suonensisäinen lääkintä sekä pientoimenpiteiden tekeminen. Niki kertoo työnsä olevan ajoittain haastavaa, mutta kollegoiden tuella ja avulla haasteet ovat helppo ylittää. "Ihan parasta on kollegat ja miten he ovat ottaneet vastaan."

Niki päätyi ONNIlle töihin ystävänsä suosituksesta ja on viihtynyt heti alusta alkaen. Rekrytointiprosessi on Nikin kokemuksen mukaan tehty helpoksi ja se kuinka työntekijä päätyy työpaikalle. Tämä on yksi iso syy miksi Niki tykkää tehdä keikkaluontoista työtä.

ONNI on luotettava ja avoin työntantaja Nikin mukaan. Hän kertoo saaneensa tukea niin esihenkilöiltä kuin muilta kollegoilta. Tämän vuoksi Niki kokee helpoksi uusiin työpaikkoihin menemisen, koska hänellä on hyvä esihenkilötiimi takana tukemassa. Niki arvostaa työnantajassaan avointa kanssakäymistä ja mainitseekin kuinka palautteen saaminen on tehty helpoksi. "Palautteen saaminen on aina ollut hyvää ja palautteen antaminen on myös mahdollista matalalla kynnyksellä."

Niki kokee ONNIn olevan joustava työnantaja, joka mahdollistaa vapauden valita työnteon oman elämäntilanteen mukaan. "ONNIlle kannattaa hakea töihin, koska rekrytointiprosessi on yksinkertainen, työmahdollisuudet on moninaiset ja täällä on hyvät työntekijät tukena sekä apuna."

 

Olisitko sinä uusi onnilainen?

Aidot ja yksilölliset kohtaamiset hoitajien kanssa ovat meille erittäin tärkeitä. Huomioimme jokaisen hoitajan vahvuudet, osaamisen ja kiinnostuksen kohteet sekä tarjoamme hoitajien toiveiden mukaisia työmahdollisuuksia.

Tarjoamme sairaanhoitajille, terveydenhoitajille, lähihoitajille ja röntgenhoitajille kiinnostavia työmahdollisuuksia kaikkialla Suomessa. ONNIn hoitajana on mahdollista työskennellä mm. avoterveydenhuollossa (terveyskeskukset, tk-vuodeosastot, rokottamistehtävät), sairaaloissa, vanhusten sekä vammaisten henkilöiden asumispalveluyksiköissä ja kotihoidossa.

Jätä meille yhteystietosi ja kartoitetaan juuri sinulle sopivat työmahdollisuudet yhdessä.

 

Jätä avoin hakemus ›

Tilaa uusimmat blogit suoraan sähköpostiisi!

Haluatko tiedon blogin uusista sisällöistä?
Tilaa uusimmat blogisisällöt suoraan sähköpostiisi! Saat kerran kuukaudessa yhteenvedon uusimmista sisällöistä.