Olet tässä: ONNI blogi / Suuhygienistin työ Onnilla

 ONNI etsii suuhygienistejä eri puolille Suomea.

 

Suuhygienistin työ ONNIlla on joustavaa, mukavan vaihtelevaa ja merkityksellistä. Katso ja lue suuhygienistimme Tiian haastattelu ja hae sinäkin!

Joustava työpaikka suuhygienistille


Mahdollisuus osa-aikatyöhön oli Tiialle tärkeä kriteeri, kun hän etsi uutta työpaikkaa vanhempainvapaan jälkeen. Ensin hän työskenteli joustavasti muutamana iltana viikossa, sitten kokoaikaisena.

Suuhygienistin työ pääkaupunkiseudulla on ollut kiinnostavan vaihtelevaa, koska Tiia on päässyt työskentelemään eri toimipisteissä. Hän näkee vaihtelun etuna, sillä erilaiset työyhteisöt ja asiakaskunnat tuovat mielekästä vaihtelua päiviin. Lisäksi hän kokee, että ammattitaito karttuu työskennellessä monessa paikassa.

Tiialle on tärkeää, että hän saa itse vaikuttaa paljon siihen, missä toimipisteessä työskentelee. Hän on työskennellyt paikoissa, joissa vallitsee hyvä työilmapiiri ja kollegaa autetaan yllättävissäkin tilanteissa. 

Tärkeää työtä suunterveyden parissa

Tiian mielestä suuhygienistin työ on merkityksellistä, koska se edistää jokaisen asiakkaan hyvinvointia. "On hienoa nähdä, kun asiakkaan suun terveys on parantunut jatkokäynnillä", Tiia kuvailee. Suun terveys vaikuttaa koko kehoon ja yleisterveyteen.

"Kun hoidamme suun tulehduksettomaksi ja ylläpidämme sen terveyttä, asiakkaan elämänlaatu säilyy." Työ on ihmisläheistä, mikä sopii sosiaaliselle Tiialle.

 

Olisitko sinä uusi onnilainen? Tutustu suuhygienistin avoimiin paikkoihin ja ONNIin työnantajana.

Hammashoitajien ja suuhygienistien työpaikat ›

 

Suuhygienistin avoin hakemus ›

 

ONNI työnantajana ›


ONNI on kotimainen, vuonna 2007 perustettu sosiaali- ja terveydenhuoltoalan palveluyritys. Päätoimialamme ovat hoivapalvelut, kotisiivous, ensihoito sekä hammaslääkäri- ja lääkäripalvelut julkiselle terveydenhuollolle. Työllistämme noin 6700 sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaista liikevaihtomme lähestyessä 100 miljoonaa euroa. Missiomme on toimia suomalaisten tukena arjessa ja elämän käänteissä. ONNI on Med Group Oy:n markkinointinimi. Yhtiön omistaa suomalainen Tradeka-Yhtiöt Oy.

Tilaa uusimmat blogit suoraan sähköpostiisi!

Haluatko tiedon blogin uusista sisällöistä?
Tilaa uusimmat blogisisällöt suoraan sähköpostiisi! Saat kerran kuukaudessa yhteenvedon uusimmista sisällöistä.