Olet tässä: ONNI blogi / ONNIn monipuoliset työmahdollisuudet opiskelijoille

ONNIn monipuoliset työmahdollisuudet opiskelijoille

ONNI

 

Tiesitkö, että ONNIlla on erilaisia työmahdollisuuksia opiskelijoille? Voit kerryttää itsellesi työkokemusta opintojesi ohessa työskentelemällä esimerkiksi kotisiivoojana, lastenhoitajana tai henkilökohtaisena-avustajana. Et tarvitse alan koulutusta tai aiempaa kokemusta vaan me ONNIlla perehdytämme sinut perusteellisesti tehtävään.

 

Pidätkö siivoamisesta ja haluat nähdä työsi kädenjäljen välittömästi?

ONNIn kotisiivoojana pääset tekemään merkityksellistä työtä, jossa oma kädenjälki on välittömästi nähtävissä. Työssä pääset tutustumaan eri siivousvälineisiin ja -menetelmiin. Ammattilaisten laadukkailla työvälineillä ja menetelmillä työntekijä voi kokea onnistumisen iloa työtehtävässä. Työssä toimimiseen edellytämme 18-vuoden ikää, ajokorttia, sekä auttavaa suomen kielen taitoa.

 

Onko lasten hoitaminen sinulle luontevaa ja tykkäät viettää aikaa lasten parissa?

ONNIn lastenhoitajana sinulla on mahdollisuus olla suurena apuna perheille. Työnkuva on monipuolinen, sillä saat mahdollisuuden tutustua eri ikäisiin lapsiin ja pääset tekemään erilaisia aktiviteetteja heidän kanssaan. ONNI:lla tarjoamme lastenhoitoa suoraan perheille, joiden koteihin menemme hoitamaan lapsia. Lastenhoitajana työskentelet perheen kotona itsenäisesti. Työssä toimimiseen edellytämme 18- vuoden ikää, mahdollista aiempaa kokemusta lasten parissa, sekä suomen kielen taitoa. Tehtävään valituilta tarvitsemme rikosrekisteriotteen.

 

Oletko ihmisläheinen ja haluat avustaa arjen askareissa?

Henkilökohtaisena-avustajana pääset tekemään merkityksellistä työtä avustaen sairauden tai vamman omaavia henkilöitä arkisissa kodin ja kodin ulkopuolisissa askareissa. Työ tarjoaa sinulle mahdollisuuden olla tukena toisille sekä tutustua uusiin ihmisiin. Lisäksi pääset kokemaan auttamisen iloa ja olemaan mukana takaamassa asiakkaan arjen sujumista. Työssä toimimiseen edellytämme 18- vuoden ikää. Alan koulutus tai aikaisempi kokemus ei ole välttämätöntä sillä perehdytämme sinut työhön ja saat kattavan koulutuksen ONNI akatemiassa.

 

ONNI on joustava työnantaja

ONNIlla työn ja opiskelun yhteensovittaminen on helppoa. Voit itse päättää haluatko työskennellä osa-aikaisesti vai keikkaluontoisesti opintojesi ohella. ONNI tarjoaa palkan lisäksi monipuoliset henkilöstöedut työntekijöilleen. Pääset nauttimaan Tradeka -konsernin henkilöstöeduista, joihin kuuluvat esimerkiksi tuntuvat alennukset Restelin ravintoloissa ja sairauskassa.


Katso kaikki avoimet työpaikat ›

Tutustu henkilöstöetuihin ›

 

Tilaa uusimmat blogit suoraan sähköpostiisi!

Haluatko tiedon blogin uusista sisällöistä?
Tilaa uusimmat blogisisällöt suoraan sähköpostiisi! Saat kerran kuukaudessa yhteenvedon uusimmista sisällöistä.