Olet tässä: ONNI terveys / ONNI blogi / Valmistaudu jouluun tehtävälistan avulla

Valmistaudu jouluun tehtävälistan avulla

JAA SOMESSA:

Adventtikalenteri_2_blogi

Joulu lähestyy ja valmistelut ovat jo käynnissä. Mitä jos tänä vuonna unohtaisit suorittamisen ja keskittyisit nauttimaan joulun odotuksesta? ONNIn tehtävälistan avulla nautit joulusta rennosti ja voit unohtaa täydellisyyden tavoittelun.

  • Ota rennosti joulusiivouksen kanssa – tilaa ONNIlta joulusiivous tai lue ammattilaisen vinkit joulusiivoukseen. Muistathan, että joulutunnelma ei synny puhtaista nurkista vaan yhteisestä ajasta läheistesi kanssa! 🧡
  • Luo kotiisi joulun tunnelmaa – kaiva esiin kausivalot, kynttilät, paperitähdet, kranssit ja muut koristeet. Vähäiselläkin vaivalla saat kotiisi lämpimän joulutunnelman.
  • Virittäydy tunnelmaan elokuvien parissa – suoratoistopalvelut tarjoavat laajan valikoiman erilaisia jouluelokuvia. Kaivaudu siis mukavasti sohvan nurkkaan lemmikin, perheen, ystävän tai kumppanin kanssa. Leffaevääksi tietenkin glögiä ja pipareita!
  • Yllätä läheinen aineettomalla lahjalla - nykypäivän yltäkylläisyydessä iloa tuottavat käytännölliset lahjat. Aineeton lahja on kekseliäs tapa ilahduttaa läheistä joulun aikaan. Kurkkaa blogista aineettomia lahjaideoita aikuisille ja lapsille.
  • Hanki jouluruuat valmiina – Ruksita jouluruokien teko listaltasi ja hanki herkut valmiina. Tuunaa rohkeasti kaupan valmisruuat makusi mukaisiksi. Valmiit joululaatikot tuunaat varsinaisiksi herkuiksi tilkalla kermaa, nokareella voita ja lorauksella siirappia.
  • Rauhoita aatto – Jouluaatto kuluu paikasta toiseen juostessa. Mitä jos rauhoittuisit joulun viettoon tänä vuonna omassa kodissa tai karsisit aaton ohjelmaa?
  • Nauti yhteisestä ajasta – Tärkeät ihmiset ja tunnelma luovat joulun. Keskity siis olennaiseen ja laskeutumaan arjen kiireestä. Nauttikaa joulukonserteista tai leipokaa yhdessä vaikka piparkakkutalo. Lue lisää ideoita jouluiseen tekemiseen.

Leppoisaa joulun odotusta!

Tilaa uusimmat blogiartikkelit suoraan sähköpostiisi!

Haluatko tiedon uusista ONNI blogiartikkeleista ja tapahtumista?
Täytä lomake, niin saat jatkossa artikkelit kerran kuukaudessa suoraan sähköpostiisi.