Olet tässä: ONNI blogi / Yritysasiakkaiden kokemuksia ONNI lastenhoidosta

Yritysasiakkaiden kokemuksia ONNI lastenhoidosta

ONNI lastenhoitopalvelut yritysasiakkaille

ONNI lastenhoito auttaa työn ja perhe-elämän yhdistämisessä. Suosittu sairaan lapsen hoito -palvelu auttaa niin työntekijää kuin yritystäkin. Keräsimme yritysasiakkaidemme kokemuksia suosituista lastenhoitopalveluista tähän artikkeliin. 

 

Lastenhoitopalvelut sujuvoittavat arkea ja ovat houkutteleva etu työntekijälle 

Joillain aloilla, esimerkiksi asiakas- ja asiantuntijatyössä voi olla hankalaa varautua äkillisiin poissaoloihin. Nopeasti järjestyvä lastenhoito sujuvoittaa työntekoa ja toimii yritykselle kilpailuvalttina rekrytoinnissa. Olemme saaneet yritysasiakkailta paljon positiivista palautetta lastenhoitopalvelusta.

 

"Suurkiitos taas nopeasta toiminnasta! En keksi mitään muuta palvelua tai yritystä, joka toimisi aina yhtä nopeasti ja luotettavasti kuin sinä ja hoitajasi. Hienoa työtä, kiitos!💛 " 

 

ONNI lastenhoito on kustannustehokas vaihtoehto yrityksille. Sairaan lapsen hoitopalvelu on työnantajan järjestämänä työsuhde-etuna työntekijöille veroton työsuhde-etu. Yritykselle sairaan lastenhoitopalvelu on verovähennyskelpoinen kulu. 

 

ONNI lastenhoito vähentää työntekijän stressiä  

Yllättävät lapsen sairastelut tai tärkeät työmatkat eivät aiheuta suurempaa huolta, kun ONNI lastenhoito on vain yhden puhelinsoiton päässä. Lastenhoito lisää työntekijöiden hyvinvointia ja jaksamista, sillä lastenhoitajamme huolehtiessa lapsesta, voi työntekijä keskittyä rauhassa omaan työhönsä. 

 

"Iso kiitos ihanalle hoitajalle, jonka kanssa poika viihtyi hyvin koko työpäiväni ajan! Myös asiakaspalvelulle täydet pisteet asian sujuvasta järjestämisestä." 

 

"Palvelu toimi erinomaisesti. Saimme hyvin lyhyellä varoitusajalla hoitajan toivomallemme ajankohdalle ja lastenhoitaja oli aivan ihana." 

 

“Lastenhoitaja oli oikein mukava ja osaava, lapsemme tykkäsi kovasti hänestä ja oli iloinen kun tulimme. Emme olleet aiemmin käyttäneet lastenhoitopalvelua ja jännitti kovasti. Oikein hyvä ja onnistunut kokemus, suosittelisin!” 

 

“Hoitaja oli ihan huippu! Toipilaalla oli mieluisaa seuraa ja itselle välittyi hyvä fiilis. Sain keskittyä töihin ja olla tuottava.” 

 

"Hoitaja löytyi nopeasti ja kaikki sujui niin kuin pitikin." 

 

Sairaan lapsen hoitoa akuutisti

Pyrimme aina auttamaan akuuteissa tilanteissa ja nopeimmillaan saamme järjestettyä lastenhoidon samalle päivälle. Otathan akuuteissa tilanteissa yhteyttä soittamalla asiakaspalveluumme 09 8564 6541. Asiakaspalvelumme on apunasi klo 7-21. 

 

Näin otat suositut lastenhoitopalvelut käyttöön yrityksessäsi 

  1. 1. Solmi sopimus ONNI lastenhoitopalveluista soittamalla asiakaspalveluumme 09 8564 6541. Voit myös täyttää yhteydenottolomakkeen nettisivuillamme. Yrityssopimuksen solmiminen nopeuttaa ONNI lastenhoitopalveluiden käyttöä, eikä sen tekeminen maksa mitään.
  2.  
  3. 2. Sopimusta tehdessä kartoitetaan yrityksenne tarpeet. Yritys määrittelee itse keille työntekijöille lastenhoitopalvelua tarjotaan työsuhde-etuna. Palvelu voi olla käytössä kaikille työntekijöille tai vain tietyille avainhenkilöille.
  4.  
  5. 3. ONNI lastenhoitopalveluilla ei ole liittymis- tai kuukausikuluja. Laskutamme aina vain palveluiden käytön mukaan. 

 

ONNI lastenhoitopalvelut yritysasiakkaille on saatavilla pääkaupunkiseudulla, Lahdessa, Oulussa, Turussa, Tampereella, Joensuussa ja Jyväskylässä. 

 

Tutustu yritysten lastenhoitopalveluun ›

Tilaa uusimmat blogit suoraan sähköpostiisi!

Haluatko tiedon blogin uusista sisällöistä?
Tilaa uusimmat blogisisällöt suoraan sähköpostiisi! Saat kerran kuukaudessa yhteenvedon uusimmista sisällöistä.