ONNI kotisiivous valk RGB

Ikkunanpesu

ONNI pesee ikkunasi säihkyviksi vaivattomasti.
Varaa omasi jo tänään!

ONNIn ikkunanpesu

Tarjoamme ikkunoiden pesua sekä säännöllisen kotisiivouksen yhteydessä että omana palvelunaan.

Puhtaat ikkunat ilahduttavat! ONNi kotisiivoukselta saat ikkunanpesun luotettavasti ja ammattitaidolla. Meiltä saat ikkunoiden pesua sekä säännöllisen kotisiivouksen yhteydessä että omana palvelunaan. ONNI pesee myös hankalammin saavutettavat ikkunaruudut.

Unohda jokakeväinen ja -syksyinen ikkunanpesun pohdinta ja ota ammattilaiset asialle – ilahdut varmasti kotiin tullessasi.

Lue lisää palveluistamme:

Kotisiivous ›

Ikäihmisten kotihoito ›

 

Ikkunanpesu: hinta

PÄÄKAUPUNKISEUTU

Ikkunanpesun hinnoittelu menee pestävien ruutujen mukaan 20,2 €/ruutu ja lisäksi veloitamme puolen tunnin matkakulut. Ikkunanpesun minimihinta on 120 €. Ruutukohtainen hintamme on suuntaa antava ja voi vaihdella ikkunoiden muodon mukaan. Pystymme arvioimaan hinnan asukkaan asunnon koon ja ikkunoiden kuvailun mukaan. 

MUU SUOMI

Teemme ikkunanpesut kotisiivouksen tuntihinnoilla. Katso hinnasto >

Ikkunanpesu ammattitaidolla

Ikkunanpesun suorittavat aina siihen koulutetut siivoojat oikeaoppisesti ja laadukkailla välineillä.

Tuomme aina mukanamme omat ammattimaiset ikkunanpesuvälineet ja -aineet. Meidän jäljiltämme ei ikkunaan jää viiruja ja puhdistamme myös ikkunoiden karmit ja sisäpinnat sekä puhdistamme sälekaihtimet. Pesemme halutessasi myös parvekelasit. 

Siivoojamme ovat luotettavia ja ammattitaitoisia, joten kotisi on hyvissä käsissä. Jos jotain sattuisi, palveluumme kuuluu aina vakuutus.

ONNI kotisiivous RGB

Tilaa maksuton kartoitus numerosta 09 8564 6542

Alueelliset yhteystiedot ›