Olet tässä: ONNI terveys / ONNI hoiva / Kokemuksia / Elä täysii! - Haloo Helsinki musikaali - Helsinki - 7.2.20

Elä täysii! - Haloo Helsinki musikaali - Helsinki - 7.2.20

Kuvassa Haloo Helsinki musikaalin laulajia.

Tervetuloa nauttimaan musikaalista Elä täysii! -klubin kanssa Helsinkiin 7.2.20 klo 18.30-21.30!

Elä täysii! -klubi kutsuu sinut katsomaan Haloo Helsinki Maailma on tehty meitä varten -musikaalia Peacock -teatteriin Helsinkiin 7.2.20 klo 18.30-21.30. Tapahtuma on esteetön ja tarjolla on myös pyörätuolipaikkoja. 

Ohjelma

  • Klo 18.30 Tapaamme Peacock -teatterin edessä
  • Klo 19-21.30 Maailma on tehty meitä varten -musikaali (sisältää väliajan)
  • Klo 21.30 Musikaali loppuu

Lisätiedot

Musikaalin kantava teema on ystävyys. Esityksen tarinaa rakentavat nuoruuden hauraat taitekohdat, aikuisuuden tärkeät kohtaamiset, ja myös hetket, joissa ystävyyttä koetellaan. Haloo Helsingin upeat biisit kasvavat musikaaliksi Suomen parhaiden musikaalitekijöiden käsissä! 

Käsikirjoitus Kiti Kokkonen ja Jenni Pääskysaari

 

Sijainti

Tapahtuma järjestetään Peacock teatterissa Helsingissä. Teatteri sijaitsee Linnanmäen yhteydessä. Osoite on Tivolikuja 1 Helsinki. Kulku teatteriin on Linnanmäen porttien kautta. Voit katsoa tästä painamalla teatterin sijainnin Googlen karttapalvelusta.

 

Parkkipaikat

Linnanmäen yläpysäköintialueella (Tivolitie 1) on pysäköintipaikkoja liikkumis- ja toimimisesteisille henkilöille. Nämä pysäköintipaikat ovat käytettävissä maksuttomasti vammaisen pysäköintiluvalla.


Osallistumismaksu

Osallistumismaksu 15€ maksetaan klubiemäntä Tessalle paikan päällä. Mahdollisen avustajan osallistuminen on ilmainen.


Ilmoittautuminen 

 

PYÖRÄTUOLIPAIKKA + AVUSTAJA (Tästä painamalla voit ilmoittaa poikkeuksellisesti mukaan myös avustajan.)

TAVALLINEN KATSOMOPAIKKA (Täytä tämä omilla tiedoillasi ensin ja lähettämisen jälkeen uudestaan avustajan tiedoilla.)

 

Ilmoittautuminen sulkeutuu automaattisesti kun ryhmä on täyttynyt. Ilmoittautuminen on mennyt läpi, kun ruutuun tulee viesti "Kiitos ilmoittautumisestasi! Voit sulkea sivun.". Kun ryhmä on täyttynyt, lähtee osallistujille lähempänä tapahtumaa tekstiviesti. Tekstiviestissä saattaa kestää, odotathan sitä rauhassa.

 

Lisätietoja tessa.harkonen@medgroup.fi

 

Kuva: Matti Rajala


Liity ilmaiseksi Elä täysii! -klubiin ja tule mukaan tapahtumiimme!

Elä täysii! -klubin jäsenenä voit ilmoittautua monipuolisiin tapahtumiimme, pitää hauskaa ja tavata uusia ihmisiä. Jäsenyys on ilmainen ja liittyminen helppoa!

Liity tästä!

Elä täysii! - Tilaa blogi

Tilaa Elä täysii! -blogi sähköpostiisi

Elä täysii! on ONNI hoivan järjestämä klubi vammaisille, liikuntarajoitteisille ja pitkäaikaissairaille. Klubin tarkoituksena on järjestää yhdessä vammaisjärjestöjen kanssa monipolisia ja mielenkiintoisia ilmaistapahtumia joihin on helppo osallistua. Tapahtumia järjestetään ympäri Suomea.

Haluatko tiedon uusista Elä täysii! -blogiartikkeleista ja tapahtumista? Täytä lomake, niin saat jatkossa uunituoreet artikkelit suoraan sähköpostiisi.