Olet tässä: ONNI terveys / ONNI hoiva / Kokemuksia / Ikäänny ilolla! -klubi starttasi Tampereelta!

Ikäänny ilolla! -klubi starttasi Tampereelta!

Ikävapriikkiänny ilolla! -klubin ensimmäistä tapahtumaa vietettiin ystävänpäivänä 14.2. Tampereella museokeskus Vapriikissa.

Kolmisenkymmentä ikäihmistä kokoontui kahvittelemaan ja jutustelemaan Vapriikin ravintolaan sekä tutustumaan oppaan johdolla museon näyttelyyn "Tammerkoski ja kosken kaupunki". Näyttely pureutuu monipuolisesti kaupungin historiaan aina kosken synnystä kahdenksankymmentäluvulle asti. 60-luvun vuosia kerratessa moni intoutuikin muistelemaan omaa nuoruuttaan. Vapriikin näyttely ja miljöö vanhassa tehdashallissa sai aikaan muistoja myös tehdastyötä tehneiltä osallistujilta. Valtavat hammasrattaat ja "hikiurat" ikkunalaudoissa heräsivät henkiin osallistujien kertomuksissa.  

Yhteisen opastetun kierroksen jälkeen osallistujilla oli vielä mahdollisuus tutustua omatoimisesti Vapriikin monipuoliseen näyttelytarjontaan tutustuen pysyviin ja väliaikaisiin näyttelyihin. 

Kiitos kaikille ensimmäiseen tapahtumaan osallistuneille! 

Klubin seuraava tapahtuma järjestetään 19.3. Helsingissä, jossa ohjelmassa on luvassa lounas Ateneum Bistrossa sekä opastettu museokierros Ateneumin näyttelyyn "Suomen taiteen tarina". 

Lue lisää tapahtumasta ja ilmoittaudu mukaan tästä!

Elä täysii! - Tilaa blogi

Tilaa Elä täysii! -blogi sähköpostiisi

Elä täysii! on ONNI hoivan järjestämä klubi vammaisille, liikuntarajoitteisille ja pitkäaikaissairaille. Klubin tarkoituksena on järjestää yhdessä vammaisjärjestöjen kanssa monipolisia ja mielenkiintoisia ilmaistapahtumia joihin on helppo osallistua. Tapahtumia järjestetään ympäri Suomea.

Haluatko tiedon uusista Elä täysii! -blogiartikkeleista ja tapahtumista? Täytä lomake, niin saat jatkossa uunituoreet artikkelit suoraan sähköpostiisi.