Olet tässä: ONNI terveys / ONNI hoiva / Kokemuksia / Kokemuksia Onni kotisiivoojan työstä

Kokemuksia Onni kotisiivoojan työstä

Taina kotisiivooja ONNI-1

Taina Petäjäsoja rakastaa siivoamista ja sosiaalista kanssakäymistä, minkä vuoksi ura kotipalveluiden parissa on ollut hänelle omiaan. Tampereen kotipalveluiden tiimiesimies tekee itsekin  kenttätyötä asiakkailla. Videolla Taina kertoo tarkemmin siitä, kenelle kotisiivoojan työ erityisesti sopii.

 

“Siivotessa oman kädenjäljen näkee heti, ja päivät kuluvat nopeasti."

 
HubSpot Video

 ONNI hoiva etsii kotisiivoojia.

 

"Yltiösosiaalisena ihmisenähän on ihan huippua, kun saa koko ajan olla tekemisissä asiakkaiden kanssa. On tosi iso rikkaus, että saa työskennellä erilaisten ihmisten kanssa", Taina sanoo ja kertoo asiakkaina olevan esimerkiksi vanhuksia ja lapsiperheitä. Monille siivoojan vierailu ja puhdas koti on päivän kohokohta. 

 

Tainan mielestä kotiisiivoojan työ sopii joustavuutensa puolesta monelle aina opiskelijasta eläkeläiseen. ONNI hoivalla teet itsenäistä ja merkityksellistä työtä, joka helpottaa asiakkaiden arkea.

Haluaisitko sinä tehdä töitä ONNI kotisiivouksessa? Katso avoimet työpaikat täältä!


Meillä Med Groupissa sinulla on ONNI tehdä merkityksellistä työtä ja kasvaa sen mukana. Med Group on kotimainen, nopeasti kasvava sosiaali- ja terveydenhuoltoalan palveluyritys, joka tunnetaan nimellä ONNI. Yrityksemme omistaa suomalainen Tradeka-Yhtiöt Oy. Päätoimialamme ovat hoivapalvelut, ensihoito sekä hammaslääkäri- ja lääkäripalvelut julkiselle terveydenhuollolle. Meillä työskentelee keskimäärin 4200 sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaista liikevaihtomme ollessa yli 70 miljoonaa euroa. Missiomme on auttaa ihmisiä elämään omannäköistä, täyttä elämää

Elä täysii! - Tilaa blogi

Tilaa Elä täysii! -blogi sähköpostiisi

Elä täysii! on ONNI hoivan järjestämä klubi vammaisille, liikuntarajoitteisille ja pitkäaikaissairaille. Klubin tarkoituksena on järjestää yhdessä vammaisjärjestöjen kanssa monipolisia ja mielenkiintoisia ilmaistapahtumia joihin on helppo osallistua. Tapahtumia järjestetään ympäri Suomea.

Haluatko tiedon uusista Elä täysii! -blogiartikkeleista ja tapahtumista? Täytä lomake, niin saat jatkossa uunituoreet artikkelit suoraan sähköpostiisi.