Olet tässä: ONNI terveys / ONNI hoiva / Kokemuksia / Mutkatonta -blogin Markus kertoo kuinka löytää hyvän kotisiivousfirman

Mutkatonta -blogin Markus kertoo kuinka löytää hyvän kotisiivousfirman

hero ONNI kotisiivous 8 2020_4

Mitä tulisi ottaa huomioon kotisiivousta hankkiessa? Mistä kaikesta koostuu hyvä kotisiivous? Mutkatonta -blogin Markus kirjoitti auki mistä kaikesta koostuu hyvä kotisiivous.

"Millainen on hyvä kotisiivous?

Kun olet hankkimassa siivoojaa kotiin, tätä asiaa tulee pohdittua siinä samalla väkisinkin. Tässä jutussa listaan asioita, jotka tulee ottaa huomioon hyvää siivousfirmaa etsiessä. 

Meillä on nyt jo vähän enemmän kokemusta ONNI kotisiivouksen siivouspalveluista Tampereen alueella. ONNI kotisiivous on käynyt meillä jo useamman kerran, ja joka kerta on ollut hieman erilainen.

Jollain kerralla on tehty kohdennettua tehosiivousta, keväällä pestiin ikkunat. Viimeisimmällä kerralla tehtiin ns. tavallinen ylläpitosiivous, jossa huoneet imuroidaan, lattiat luututaan, pölyt pyyhitään ja pestään myös kylpyhuone."

Markus, Mutkatonta

 

Lue koko kirjoitus Mutkatonta -blogista ›

Tutustu ONNI kotisiivoukseen ›

Elä täysii! - Tilaa blogi

Tilaa Elä täysii! -blogi sähköpostiisi

Elä täysii! on ONNI hoivan järjestämä klubi vammaisille, liikuntarajoitteisille ja pitkäaikaissairaille. Klubin tarkoituksena on järjestää yhdessä vammaisjärjestöjen kanssa monipolisia ja mielenkiintoisia ilmaistapahtumia joihin on helppo osallistua. Tapahtumia järjestetään ympäri Suomea.

Haluatko tiedon uusista Elä täysii! -blogiartikkeleista ja tapahtumista? Täytä lomake, niin saat jatkossa uunituoreet artikkelit suoraan sähköpostiisi.