Olet tässä: ONNI terveys / ONNI hoiva / Kokemuksia / Kokemuksia lähihoitajan työstä Onni hoivalla

Kokemuksia lähihoitajan työstä Onni hoivalla

ONNI hoiva kotihoito Iina-Mari

Iina-Mari Hakonen on kotihoidon esimiehenä työskentelevä lähihoitaja ja geronomi, joka haaveili työstä hoitoalalla jo lapsena. ONNI hoivalla työskentelevä Iina-Mari kertoo, millaista ONNI hoivan kotihoidossa työskentely on.

 

HubSpot Video

Kotihoidon työssä ONNI hoivalla.

 

Iina-Marin työnkuvassa yhdistyy monipuolinen esimiestyö, hallinnolliset työt, asiakkuudenhallinta sekä kotihoidon kenttätyö asiakkailla. Työssä pääsee kehittämään omaan osaamistaan ja tuomaan omia vahvuuksiaan esille.

“Olen tykännyt nykyisestä työstäni tosi paljon, sillä tästä löytyy monipuolisuutta ja haasteita, joita olen kaivannut. Kun tekee itsekin kenttätyötä, pystyy toimimaan esimiehenäkin paremmin. Eikä musta olisi istumaan toimistolle kahdeksaksi tunniksi päivässä", kertoo Iina-Mari tyytyväisenä.


ONNI hoivalla on monipuolisia työmahdollisuuksia hoitoalan ammattilaisille ympäri Suomea. 

Katso uusimmat työpaikat >>

 

Meillä Med Groupissa sinulla on ONNI tehdä merkityksellistä työtä ja kasvaa sen mukana. Med Group on kotimainen, nopeasti kasvava sosiaali- ja terveydenhuoltoalan palveluyritys, joka tunnetaan nimellä ONNI. Yrityksemme omistaa suomalainen Tradeka-Yhtiöt Oy. Päätoimialamme ovat hoivapalvelut, ensihoito sekä hammaslääkäri- ja lääkäripalvelut julkiselle terveydenhuollolle. Meillä työskentelee keskimäärin 3400 sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaista liikevaihtomme ollessa yli 70 miljoonaa euroa. Missiomme on auttaa ihmisiä elämään omannäköistä, täyttä elämää

Elä täysii! - Tilaa blogi

Tilaa Elä täysii! -blogi sähköpostiisi

Elä täysii! on ONNI hoivan järjestämä klubi vammaisille, liikuntarajoitteisille ja pitkäaikaissairaille. Klubin tarkoituksena on järjestää yhdessä vammaisjärjestöjen kanssa monipolisia ja mielenkiintoisia ilmaistapahtumia joihin on helppo osallistua. Tapahtumia järjestetään ympäri Suomea.

Haluatko tiedon uusista Elä täysii! -blogiartikkeleista ja tapahtumista? Täytä lomake, niin saat jatkossa uunituoreet artikkelit suoraan sähköpostiisi.