Olet tässä: ONNI terveys / ONNI hoiva / Kokemuksia / Raivaussiivous kotiin nopealla aikataululla

Raivaussiivous kotiin nopealla aikataululla

Raivaussiivous

Pirjo Mäkilällä tuli kiireinen tarve saada asuntoon teetettyä raivaussiivous ennen uutta vuokralaista. Oli syyslomaviikko ja hän oli yrittänyt saada nopealla aikataululla siivouspalvelua useilta eri toimijoilta tuloksetta. Työmäärä oli iso ja tekemistä oli paljon sisältäen tavanomaisen perussiivouksen lisäksi monia muita tehtäviä.

Pirjo oli katsellut netistä yritysten yhteystietoja ja päätynyt ONNIn sivuille. “Sain erittäin hyvää palvelua nopealla aikataululla ja toimeen tartuttiin reippaalla otteella”, kiteyttää Pirjo kokemustaan. ONNIn siivouspalvelua harkitsevia hän rohkaisee: ”Voin suositella palvelua. Siivous sujui sovitulla tavalla suunnitellun aikataulun mukaisesti.”

Pirjon asuessa kauempana ONNIn siivouspalvelu auttoi siivoustöiden lisäksi monissa muissa käytännön järjestelyissä, jolla asunto saatiin puhtaaksi ja kuntoon uusia asukkaita varten.


 

Siivoustyö on kotitalousvähennyskelpoista, ja verohyödyn saa myös omille lapsille, vanhemmille, isovanhemmille tai kesämökille ostetuista palveluista.

 

Kaikki ONNIn siivoojat ovat ammattilaisia ja heillä on laaja kokemus erilaisista kodeista, pinnoista sekä niille sopivista siivousvälineistä ja -aineista.  

 

Tutustu siivouspalveluihin ›

 

Elä täysii! - Tilaa blogi

Tilaa Elä täysii! -blogi sähköpostiisi

Elä täysii! on ONNI hoivan järjestämä klubi vammaisille, liikuntarajoitteisille ja pitkäaikaissairaille. Klubin tarkoituksena on järjestää yhdessä vammaisjärjestöjen kanssa monipolisia ja mielenkiintoisia ilmaistapahtumia joihin on helppo osallistua. Tapahtumia järjestetään ympäri Suomea.

Haluatko tiedon uusista Elä täysii! -blogiartikkeleista ja tapahtumista? Täytä lomake, niin saat jatkossa uunituoreet artikkelit suoraan sähköpostiisi.