Olet tässä: ONNI terveys / ONNI hoiva / Kokemuksia / Siivousapua kotiin — palvelun arvosana 10+

Siivousapua kotiin — palvelun arvosana 10+

IMG_8987_RGB.jpg

Työssäkäyvillä perheillä ja kotitalouksilla on usein haaste; arkityö vie paljon voimavaroja ja tuntuu, että kodin siivoukseen ja ylläpitoon käytetyn ajan voisi käyttää mielekkääminkin. Vapaa-ajalla kaipaa mahdollisuutta akkujen lataamiseen, aikaa harrastamiseen tai ihan vaan oleiluun. Siivousapu on tällöin verraton.

Tervot asuvat Oulussa mukavan viihtyisässä kodissa. He ovat saaneet ONNIn siivousapua kotiin jo vuosia. Jorma Tervon palaute palvelusta on selkeä. ”Annan ONNIn siivouspalvelusta arvosanaksi 10+ ja suosittelen! Tehokasta työtä ja ystävällistä palvelua.”

Siivouspalvelun sisällön voi suunnitella omien toiveidensa mukaan. Siivoustiheyden voi miettiä itse. Useimmiten asiakkaat päätyvä kahden viikon välein toteutettavaan siivoukseen, mutta monet valitsevat myös kerran kuukaudessa tai viikoittain tehtävän siivouksen. Ylläpitosiivouksessa voidaan esimerkiksi sopia pyyhittäväksi kosketuspinnat ja pölyt, imuroidaan ja pyyhitään lattiat, siivotaan wc ja kylpyhuone ja siistitään ja pyyhitään keittiön pinnat. Oman tarpeen mukaan voi tehdä myös muita ratkaisuja.


 

Siivoustyö on kotitalousvähennyskelpoista, ja verohyödyn saa myös omille lapsille, vanhemmille, isovanhemmille tai kesämökille ostetuista palveluista.

 

Kaikki ONNIn siivoojat ovat ammattilaisia ja heillä on laaja kokemus erilaisista kodeista, pinnoista sekä niille sopivista siivousvälineistä ja -aineista.  

 

Tutustu siivouspalveluihin ›

 

Elä täysii! - Tilaa blogi

Tilaa Elä täysii! -blogi sähköpostiisi

Elä täysii! on ONNI hoivan järjestämä klubi vammaisille, liikuntarajoitteisille ja pitkäaikaissairaille. Klubin tarkoituksena on järjestää yhdessä vammaisjärjestöjen kanssa monipolisia ja mielenkiintoisia ilmaistapahtumia joihin on helppo osallistua. Tapahtumia järjestetään ympäri Suomea.

Haluatko tiedon uusista Elä täysii! -blogiartikkeleista ja tapahtumista? Täytä lomake, niin saat jatkossa uunituoreet artikkelit suoraan sähköpostiisi.