Leikkauksen jälkeinen hoito

ONNIlta saat kaikki palvelut leikkauksen jälkeiseen hoitoon. Ammattitaitoinen hoitohenkilökunta seuraa leikkauksesta palautumista, auttaa kuntoutuksessa ja tekee hoidollisia toimenpiteitä.

Soita meille: 09 8564 6542 ›

Jätä meille yhteydenottopyyntö

Täytä lomake, niin olemme sinuun yhteydessä pian. 

Leikkauksen jälkeistä hoitoa ONNIlta

Leikkauksen laajuudesta riippuen, voi arkinen ja hoidollinen apu olla tarpeen. Usein leikkauksen jälkeen tarvitsee saattajan, joka on seurana kotimatkan sekä seuraavan vuorokauden ajan. Lisäksi apua saattaa tarvita normaaleissa arjen toiminnoissa ja ulkoilussa. Leikkauksen jälkeen liikunta parantaa verenkiertoa edistäen toipumista ja ehkäisten laskimotukosten syntymistä.

 

Ennen leikkausta

Ennen leikkaukseen menemistä kannattaa miettiä, millaisia palveluita tarvitset leikkauksen jälkeen. ONNIn palvelut mahdollistavat yksilöllisen hoivan sekä terveydenhoidon omassa kotona. Hoidollisen avun lisäksi, olemme halutessasi apunasi kodin ylläpidossa, asioinnissa ja vaikka lemmikkien hoitamisessa.

Heti toimenpiteen jälkeen

ONNIn ammattitaitoinen hoitohenkilökunta sopii hyvin saattajaksi sekä kartoittamaan kiputiloja, hoitamaan haavaa ja vaihtamaan sidokset sekä auttamaan mahdollisten tulehdusoireiden (kipu, kuumotus, turvotus) kanssa ja on tarvittaessa yhteydessä lääkäriin. Osaavat onnilaiset myös ohjeistavat ja auttavat paranemisessa.

Arki leikkauksen jälkeen

ONNIn hoitohenkilökunta auttaa kuntoutuksessa ja varmistaa, että kuntouttavat liikkeet tehdään oikein sekä tarvittaessa ohjeistaa apuvälineiden oikeanlaisessa käytössä. Tarkkailemme toimenpiteestä palautumista ammattilaisen näkökulmasta ja varmistamme, että leikkauksen jälkihoito suoritetaan lääkärin ohjeiden mukaan. Tarvittaessa hoidamme myös verikokeet sekä verenpaineen mittaukset.

Palveluita leikkauksen jälkeen

 • Jälkihoidon ohjeiden toteuttaminen
 • Haavanhoito
 • Kuntoutukseen kannustaminen
 • Fysioterapian omaharjoitteiden tekeminen yhdessä hoitajan kanssa
 • Kipulääkkeiden hallinta ja annostelu tilan mukaisesti
 • Nesteytyksestä ja ruokailusta huolehtiminen
 • Hygieniasta huolehtiminen ja tartuntatautien välttäminen
 • Avustaminen siivouksessa, ruoanlaitossa ja asioinneilla
 • Ulkoilun tai muun liikunnan tukeminen
 • Psyykkisesti rasittavista toimenpiteistä toipuminen hoitajan seurassa
 • Isovanhemmille kodinhoidon apua leikkauksen jälkeen

Varaa maksuton palvelukartoitus

Palveluihimme kuuluu maksuton kartoituskäynti, jossa keskustelemme kanssasi tarpeistasi. Kartoitus ei sido sinua mihinkään. 

Muistathan, että toimintakyvyn alennuttua hetkellisesti tai pitkäaikaisesti esimerkiksi sairauden, leikkauksen tai muun toimenpiteen takia, saat ONNIn kotisiivous- ja kotipalvelut arvonlisäverottomina. Toimintakyvyn aleneminen arvioidaan maksuttomassa kartoituksessa eikä erillisiä lausuntoja ja todistuksia tarvita.

 

Soita meille tästä: 09 8564 6542 ›

Täytä yhteystietosi, ja olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.

Valitse kotimainen ja vastuullinen ONNI

Kotimaisuus

Olemme täysin kotimainen yritys ja maksamme kaikki veromme ja veroluontoiset kustannuksemme Suomeen. Työllistämme noin 5000 suomalaista.

Laadukas palvelu

Laatu tarkoittaa oikean palvelun toteuttamista oikea-aikaisesti, turvallisesti ja vastuullisesti. Meillä on ISO 9001:2015 -laatusertifikaatti. Olemme tukenasi arjessa ja elämän käänteissä.

Vastuullisuus

Tavoitteena on olla alamme vastuullisin yritys ja työnantaja. Haluamme yhdessä kehittää työpaikkaamme ja toimintaamme yhä paremmiksi. Edistämme yhdessä suomalaisten terveyttä ja hyvinvointia.

Lue lisää

Henkilökohtaisen avustajan joulu
Henkilökohtainen apu / Kotiin vietävät palvelut / 11.12.2021

Henkilökohtaisen avustajan joulu

Miltä näyttää henkilökohtaisen avustajan joulun aika? Lähdimme selvittämään ONNIn kokeneilta henkilökohtaislta avustajil...
Lue lisää ›
Valmistaudu jouluun tehtävälistan avulla
Siivouspalvelu / Kotiin vietävät palvelut / 03.12.2021

Valmistaudu jouluun tehtävälistan avulla

Joulu lähestyy ja valmistelut ovat jo käynnissä. Mitä jos tänä vuonna unohtaisit suorittamisen ja keskittyisit nauttimaa...
Lue lisää ›
Yllätä läheisesi aineettomalla joululahjalla
Siivouspalvelu / Kotiin vietävät palvelut / 26.11.2021

Yllätä läheisesi aineettomalla joululahjalla

Pohditko mitä antaa tänä vuonna läheisillesi joululahjaksi? Onnistunut lahja on saajansa näköinen ja on valittu lämmöllä...
Lue lisää ›