Kiireetön sairaankuljetus

ONNIn kiireetöntä sairaankuljetusta ei ole tällä hetkellä saatavilla.

ONNI tarjoaa kiireetöntä sairaankuljetusta ambulanssilla Uudellamaalla

ONNI tarjoaa laadukkaasti ja luotettavasti sekä kiireetöntä että kiireellistä perus- ja hoitotason sairaankuljetusta ja ensihoitoa. Palvelemme yksityisiä asiakkaita, hoitolaitoksia ja hoivakoteja Uudenmaan alueella.

 

Ambulanssia voi tarvita avuksi, vaikka kyseessä ei olisi hätätilanne

Liikuntarajoitteiset, iäkkäät tai pitkäaikaissairaan ihmiset saattavat tarvita terveydenhuollon ammattilaisia ja ambulanssia avuksi liikkumiseen mm. hoitolaitoksien, sairaaloiden, hoivakotien ja kodin välillä tai läheisten luona vierailuun. Esimerkiksi jos et pysty matkustamaan istuen kipeän selkäsi takia tai et pääse kävelemään itse rappuja, voit tilata avuksesi kiireettömän sairaankuljetuksen ambulanssilla. Mikäli olet epävarma, sopiiko sairaankuljetus sinulle tai läheisellesi, soita rohkeasti ja kysy.

Kiireetön sairaankuljetus ambulanssilla maksetaan laskulla ja hinta määräytyy matkan pituuden ja ajan mukaan

Kela myöntää sairaankuljetuksen matkakorvausta, kun kyseessä on sairauden hoidon vuoksi tehty matka terveydenhuollon yksikköön. Tällöin laskutamme kuljetuksesta suoraan Kelaa ja asiakas maksaa kuljetuksesta vain omavastuuosuuden 25 euroa. Kuljetus maksetaan jälkikäteen laskulla, joka lähetetään asiakkaalle postitse. Lisää tietoa Kelan matkakorvauksista löydät Kelan sivuilta osoitteesta kela.fi/matkat.

Kela ei korvaa esimerkiksi matkoja ennaltaehkäisevään terveydenhoitoon, asiointimatkoja tai vierailuja läheisten luona. Autamme mielellämme myös näissä asioissa, mutta kuljetuksen kustannukset tulevat kokonaan asiakkaan maksettavaksi. Hintaan vaikuttaa matkan pituus ja siihen käytettävä aika. Jos olet epävarma kuljetuksen kustannuksista, voit kysyä asiaa päivystysnumerosta.

Esimerkiksi tunnin kestävä sairaankuljetus kotoa muualle kuin terveydenhuollon yksikköön maksaa 106,27 euroa + 1,85 euroa / km 20 kilometriä ylittävältä matkan osalta ja tunnin ylittävältä ajalta 18,46 euroa jokaiselta alkavalta puolelta tunnilta.

Esimerkiksi 1,5 tunnin ja 30 kilometrin apteekki- ja kauppakäynnistä asiakas maksaa kuljetuksesta 106,27 euroa + 18,50 euroa + 18,46 euroa eli yhteensä 142,23 euroa.

Yhteistyösopimus kiireettömistä sairaankuljetuspalveluista

ONNIlla on valmiudet palvella tilaajaa joustavasti ja nopealla aikataululla. Teemme mielellämme puitesopimuksen kiireettömistä sairaankuljetuspalveluista hoitolaitosten kanssa. Sopimuksen avulla voimme yhdessä varmistaa, että sairaanhoitokuljetusta tarvitsevat asiakkaat saavat aina laadukasta palvelua. Lisätietoa saat Antti Koivistolta numerosta 044 741 2414 tai sähköpostilla antti.koivisto@medgroup.fi.

Valitse kotimainen ja vastuullinen ONNI

Kotimaisuus

Olemme täysin kotimainen yritys ja maksamme kaikki veromme ja veroluontoiset kustannuksemme Suomeen. Työllistämme noin 5000 suomalaista.

Laadukas palvelu

Laatu tarkoittaa oikean palvelun toteuttamista oikea-aikaisesti, turvallisesti ja vastuullisesti. Meillä on ISO 9001:2015 -laatusertifikaatti. Olemme tukenasi arjessa ja elämän käänteissä.

Vastuullisuus

Vastuullisuus näkyy osana päivittäistä työtämme ja YK:n Global Compactiin pohjaava vastuullisuusohjelmamme toimii karttana matkalla tavoitteeseemme, joka on olla alamme vastuullisin toimija.

Voit myös jättää soittopyynnön tai antaa palautetta

Tutustu myös muihin palveluihimme kumppaneille

Rekrysivut tilekuvat 800x600px

Hoitajapalvelut

Tarvitsetko lähihoitajia tai sairaanhoitajia lyhyt- tai pitkäkestoisiin sijaisuuksiin? Vai tarvitsetko apua esimerkiksi näytteenottoon tai rokotuksiin? ONNI tarjoaa hoitajapalveluita kaikkialle Suomeen.

Rekrysivut tilekuvat 800x600px 3

Lääkäripalvelut

Tarvitsetko lääkäreitä lyhyt- tai pitkäkestoisiin sijaisuuksiin? Ovatko virka-ajan ulkopuoliset palveluajat vastaanotto-, kiirevastaanotto- tai päivystyspalveluissa turvattuna? ONNI tarjoaa lääkäripalveluita kaikkialle Suomeen.

Lue lisää

Onni on valtakunnallinen hyvinvointialueiden kumppani
Kumppanipalvelut / ONNI / 13.6.2022

Onni on valtakunnallinen hyvinvointialueiden kumppani

Olemme valmistautuneet ONNIlla sosiaali- ja terveydenhuollon ja pelastustoimen uudistukseen laajentamalla ja kehittämäll...
Lue lisää ›
Palvelukoordinaattorin työ hoitajapalveluissa Onnilla
Rekrytointi / Kumppanipalvelut / Kokemuksia / ONNI / 06.4.2022

Palvelukoordinaattorin työ hoitajapalveluissa Onnilla

Palvelukoordinaattori Tiia Heikkinen työskentelee ONNIlla hoitajapalveluissa. Katso ja lue Tiian haastattelu hoitajapalv...
Lue lisää ›
Onni tarjoaa kumppaneille myös hoitajapalveluita
Rekrytointi / Kumppanipalvelut / ONNI / 17.2.2022

Onni tarjoaa kumppaneille myös hoitajapalveluita

ONNI on laajentanut toimintaansa ja tarjoaa jatkossa kumppaneille myös hoitajapalveluita. Hoitajapalvelu toimii julkisen...
Lue lisää ›