ONNI kotisiivous valk RGB

Ikkunanpesu

ONNI kotisiivous pesee ikkunasi huolellisesti ja vaivattomasti

Täytä yhteystietosi ja olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.

ONNI kotisiivouksen ammattilaiset hoitavat ikkunanpesun huolellisesti ja ammattitaidolla. Unohda siis jokavuotinen urakka ja valitse kotimainen ONNI!

Teemme ikkunanpesut kotisiivouksen tuntihinnoittelun mukaisesti. Tarkista kotikaupunkisi hinnoittelu ja varaa omasi!


Kotisiivoushinnasto ›

 

ONNI tarjoaa ikkunoiden pesua säännöllisen kotisiivouksen yhteydessä sekä omana palvelunaan. Lisäksi tarjoamme keväisin ja kesäisin apua suursiivoukseen. Suursiivous voi sisältää toiveidesi mukaan esim. saunan pesun, tekstiilien puhdistuksen höyrypesurilla, keittiön kodinkoneiden puhdistuksen ja terassin tai parvekkeen siivouksen ja järjestelyn kesäkuntoon. Lue lisää kevään ja kesän suursiivouksesta painamalla tästä. 

ONNI kotisiivoojat tuovat tullessaan  ammattimaiset ikkunanpesuvälineet ja -aineet.Meidän jäljiltämme ikkunat ovat viiruttomia. Pyyhimme myös ikkunoiden karmit sekä sisäpinnat ja kuivapyyhimme sälekaihtimet. Pesemme turvallisesti myös hankalammin saavutettavat ikkunaruudut ja halutessasi myös parvekelasit. 

ONNIlla kotisi on hyvissä käsissä. Palveluumme kuuluu aina vakuutus.

Varaa maksuton kartoitus

Soita meille tästä: 09 8565 6542 ›

Lorem ipsum dolor

Lorem ipsum dolor sit amet...

siivoustilet 800x600px_4

Kevätsiivous

Kaipaatko siivousapua arkeen tai juhlien valmisteluun? Anna meidän olla apunasi kevään kiireissä ja käytä aikasi johonkin mihin itse haluat. 

siivoustilet 800x600px_5

Kotitalousvähennys

Tiesitkö, että kotisiivous on kotitalousvähennyskelpoista? Lisäksi tarjoamme siivouspalveluitamme arvonlisäverottomasti mikäli toimintakykysi on laskenut korkean iän tai sairauden, vamman tai liikuntaesteen vuoksi. 

siivoustilet 800x600px_7

Kotisiivous

ONNIn kotisiivoojat siivoavat ammattitaitoisesti kaikki kodin tilat säännöllisesti tai kertaluontoisesti. Lue lisää palveluistamme ja ota yhteyttä!

Lue lisää siivouspalvelusta

Ammattilaisen vinkkejä siivoukseen
Siivouspalvelu / onnihoiva / 16.12.2020

Ammattilaisen vinkkejä siivoukseen

Kaipaatko siivousvinkkejä suursiivouksen tueksi tai kevätsiivouksen inspiraatioksi? Katso ONNIn kotisiivouksen ammattila...
Lue lisää ›
Onni kotisiivouksen asiakastyytyväisyyskyselyn satoa
Siivouspalvelu / onnihoiva / 16.11.2020

Onni kotisiivouksen asiakastyytyväisyyskyselyn satoa

Kysyimme asiakkaidemme kokemuksia ONNI kotisiivouksesta ja saimme jälleen lukuisia hyviä palautteita ja erinomaisia kehi...
Lue lisää ›
Aikaa arkeen - Lapsiperheen kokemuksia Onni kotisiivouksesta
Siivouspalvelu / onnihoiva / 12.11.2020

Aikaa arkeen - Lapsiperheen kokemuksia Onni kotisiivouksesta

Millä tavoin siivoojan käynti helpottaa arkea, pitääkö ennen siivousta siistiä ja mitä kotisiivous todella sisältää? Näi...
Lue lisää ›