Avoimet työpaikat lähihoitajille

ONNIlla kehityt sote-alan rautaiseksi osaajaksi ja autat asiakkaitamme elämään täyttä elämää. Tervetuloa lähihoitajaksi ONNIlle!

Tutustu avoimiin työpaikkoihin

Tervetuloa lähihoitajaksi ONNIlle

Merkityksellistä ja joustavaa työtä

Lähihoitajana teet merkityksellistä työtä mahdollistaen asiakkaamme hyvän ja turvallisen elämän oman kodin rauhassa. Työtehtäviisi kuuluvat mm. asiakkaiden päivittäisissä toimissa avustaminen, lääkehoito sekä asiakkaan toimintakyvyn tukeminen. 

Voit vaikuttaa työvuoroihisi, ja työskennellä kokoaikaisesti, osa-aikaisesti tai keikkaluontoisesti – elämäntilanteeseesi parhaiten sopivalla tavalla!

Näköisesi urapolku

Lähihoitajana ONNIlla sinulla on monenlaisia työmahdollisuuksia. ONNIlla voit lähihoitajana työskennellä esimerkiksi kotihoidossa, lapsiperheiden kotipalvelussa ja  hengityshalvaustiimeissä.

ONNIlla sinulla on mahdollisuus edetä urallasi. Pääset kehittymään sote-alan rautaiseksi ammattilaiseksi sekä halutessasi voit edetä esimerkiksi esihenkilötehtäviin tiimiesihenkilöksi. Käymme säännöllisesti läpi työtilannettasi ja toiveitasi esimerkiksi tavoite- ja kehityskeskusteluissa.

 

Nauti henkilöstöeduista

Tarjoamme työntekijöillemme huikeat Tradeka-konsernin henkilöstöedut, joihin kuuluvat esimerkiksi tuntuvat alennukset Restelin ravintoloissa (mm. Burger King, Taco Bell, Rax, Classic Pizza) sekä edulliset hinnat Rela-hierojille.

Jos työaikasi on työsopimuksen mukaan vähintään 10h/vko ja työsuhteen kesto on vähintään 6 kk, liityt Tradekan sairauskassaan, joka korvaa pääpiirteissään 80 % lääkärikäynneistä, fysioterapiasta, hieronnasta, psyko- ja lyhytterapiasta sekä lääkärin määräämistä lääkkeistä.

 

Tutustu henkilöstöetuihin ›

Kaikki avoimet työpaikat lähihoitajille

Katso kaikki lähihoitajien avoimet työpaikat ›

Janita kertoo, millaista lähihoitajan työ on ONNIlla

Janita on viihtynyt ONNIlla kotihoidon työssä ja hänestä on ihanaa mennä ikäihmisten luokse auttamaan arjessa. "Valitsin lähihoitajan uran, sillä haluan olla avuksi. Työ ikäihmisten parissa on myös todella mielenkiintoista, sillä heillä on paljon elämänkokemusta ja erilaisia tarinoita kerrottavanaan", Janita kertoo. Tutustu lisää alla videossa Janitan tarinaan.

HubSpot Video

 

Kiinnostaako ura lähihoitajana ONNIlla?

Jätä meille yhteystietosi, niin olemme sinuun yhteydessä. Etsitään toiveidesi mukainen työpaikka.

Jätä avoin hakemus ›

Mikä on ONNI?

Kotimainen

ONNI on kotimainen sosiaali- ja terveydenhuoltoalan palveluyritys, jonka omistaa  suomalainen Tradeka-Yhtiöt Oy. ONNI on Med Group Oy:n markkinointinimi. Maksamme kaikki verot ja veroluontoiset maksut Suomeen.

Vastuullinen

ONNIn tavoitteena on olla alan vastuullisin toimija. Vastuullisuus on osa jokaisen onnilaisen päivittäistä työtä. Olemme sitoutuneet YK:n Global Compact -aloitteeseen. Julkaisemme vastuullisuusraporttimme vuosittain. 

Kasvuyritys

ONNI on SOTE-toimialaa uudistava kasvuyritys. Työllistämme noin 6500 alan ammattilaista liikevaihtomme lähestyessä 100 miljoonaa euroa.

Lue lisää blogissa

Jenni kertoo ONNIn hoitajapalveluissa työskentelystä
Rekrytointi / Kumppanipalvelut / ONNI / 21.6.2023

Jenni kertoo ONNIn hoitajapalveluissa työskentelystä

Palvelukoordinaattorin työ ONNIlla on mielenkiintoista, monipuolista ja etenkin kehittävää. Se on kuitenkin myös lisäksi...
Lue lisää ›
Niki kertoo millaista on työskennellä hoitajapalveluissa ONNIlla
Rekrytointi / Kumppanipalvelut / Kokemuksia / ONNI / 13.2.2023

Niki kertoo millaista on työskennellä hoitajapalveluissa ONNIlla

ONNI on kotimainen ja vastuullinen sosiaali- ja terveydenhuoltoalan yritys, joka toimii kuntien, sairaaloiden ja terveys...
Lue lisää ›
Saku kertoo millaista on työskennellä ONNIlla lääkärinä
Rekrytointi / Kumppanipalvelut / Kokemuksia / ONNI / 08.12.2022

Saku kertoo millaista on työskennellä ONNIlla lääkärinä

Lääkäri Saku Pelttari työskentelee ONNIn lääkäripalveluissa. Katso ja lue Sakun haastattelu lääkärin työstä ONNIlla.
Lue lisää ›