Olet tässä: ONNI terveys / ONNI blogi / Onni on apunasi myös lastenhoidossa

Onni on apunasi myös lastenhoidossa

JAA SOMESSA:

lastenhoitaja_muokattu_web

ONNIlta löytyy pitkä kokemus lapsiperheen kotipalvelun tuottamisesta kunnille palvelusetelillä sekä puitesopimukselta. Nyt olemme laajentaneet toimintaamme myös laajemmin lastenhoitoon, sillä haluamme tarjota lastenhoitopalveluja kaikille, jotka sitä tarvitsevat eli kaikille lapsiperheille, yrityksille ja kunnille.

Lastenhoitopalveluiden suunnittelu käynnistyi marraskuussa 2021 ja nyt palvelu on lähtenyt käyntiin pääkaupunkiseudulla. Lastenhoitoa voi jo ostaa ympäri vuorokauden vuoden jokaisena päivänä Helsingissä, Vantaalla, Espoossa, Kirkkonummella, Nurmijärvellä, Keravalla, Tuusulassa, Järvenpäässä ja Hyvinkäällä. ”Tarkoitus on, että kevään 2022 aikana ONNI lastenhoito laajenee pääkaupunkiseudulta myös muualle Suomeen”, kertoo kehityspäällikkö Olga Heiskanen.

”On ollut mielenkiintoista olla mukana palvelun suunnittelussa ja huomata kuinka paljon osaamista ONNIlta löytyy. On ollut ilo haastatella uusia lastenhoitajia ja meillä onkin useita loistavia lastenhoitajia tarjota perheisiin”, kertoo tiimiesihenkilö Jenni Halonen. Myös Olga on kokenut uuden palvelun suunnittelun äärimmäisen mielekkäänä. ”Uskon, että onnistumme entistä paremmin täyttämään asiakkaidemme tarpeet ja vastaamaan kysyntään”, Olga kertoo.

 

Luotettavaa ja turvallista lastenhoitoa

ONNI lastenhoidon tavoitteena on auttaa perheen arkea rullaamaan jouhevasti. Ammattitaitoiset ja luotettavat lastenhoitajamme ovat apunasi silloin kun sinä sitä tarvitset, esimerkiksi etätöiden ajaksi tai lapsen sairastuessa. Nopeimmillaan saamme hoidon järjestettyä samalle päivälle, joten ethän jää yksin aikatauluhaasteidesi kanssa – ota yhteyttä ONNIin!

Tutustu lastenhoitopalveluun ›

Tutustu yritysten lastenhoitopalveluun ›

 

Haemme lisää lastenhoitajia kasvavaan joukkoomme

Työntekijöiden rekrytoinnit ja haastattelut ovat jo käynnissä, mutta etsimme joukkoomme lisää lämminhenkisiä ja reippaalla palveluasenteella varustettuja lastenhoitajia tekemään keikkavuoroja. Lastenhoitajan työssä pääsee tekemään merkityksellistä työtä perheiden tukena erilaisissa elämäntilanteissa. Työtehtäviin sisältyy perheen tarpeiden mukaisesti esim. kodinhoidollisia tehtäviä, lastenhoitoa ja muita perhettä tukevia toimia. Työ on tuntityötä asiakkaiden tarpeiden mukaisesti pääkaupunkiseudulla ja mahdollisesti lähialueilla.

Emme vaadi lastenhoitajilta alan koulutusta, mutta arvostamme aikaisempaa lastenhoitokokemusta sekä intoa oppia uutta. Tarjoamme työntekijöillemme kattavan perehdytyksen sekä mahdollisuuden kehittyä työssä. Lisäksi meillä voi työskennellä joustavasti omaan elämäntilanteeseen sopivalla tavalla. Arvomme ystävällisyys, joustavuus ja luotettavuus näkyvät päivittäisessä työssämme.

Katso kaikki avoimet työpaikat ›

Löydät meidät myös LinkedInistäFacebookista ja Instagramista!

Tilaa uusimmat blogiartikkelit suoraan sähköpostiisi!

Haluatko tiedon uusista ONNI blogiartikkeleista ja tapahtumista?
Täytä lomake, niin saat jatkossa artikkelit kerran kuukaudessa suoraan sähköpostiisi.