Olet tässä: ONNI terveys / ONNI blogi / Onni tarjoaa kumppaneille myös hoitajapalveluita

Onni tarjoaa kumppaneille myös hoitajapalveluita

JAA SOMESSA:

sairaanhoitaja2

ONNI on laajentanut toimintaansa ja tarjoaa jatkossa kumppaneille myös hoitajapalveluita. Hoitajapalvelu toimii julkisen terveydenhuollon vastuullisena yhteistyökumppanina tarjoten laadukkaita ja joustavia henkilöstöpalveluratkaisuja. Emme tuota julkisen terveydenhuollon kanssa kilpailevia palveluja.

Hoitajapalveluiden toiminta käynnistyi lokakuussa 2021 halusta tarjota yksilöllisiä, jokaisen asiakkaan tarpeeseen räätälöityjä henkilöstöratkaisuja myös hoitohenkilöstön osalta. Vastaavia lääkäri- ja hammaslääkäri henkilöstöpalveluita olemmekin jo ONNIssa tarjonneet yhteistyökumppaneillemme menestyksekkäästi usean vuoden ajan. Tämä antoi myös kipinän laajentaa toimintaa hoitajapalveluihin.

Tavoitteenamme on tukea asiakkaitamme terveydenhuoltopalveluiden järjestämisessä, sekä tarjota hoitotyön ammattilaisille kiinnostavia työmahdollisuuksia houkuttelevin työehdoin kaikkialla Suomessa. ONNIn arvot luotettavuus, ystävällisyys ja joustavuus näkyvät kaikessa toiminnassamme. Meille on ensiarvoisen tärkeää ymmärtää niin asiakkaidemme kuin meillä työskentelevien hoitotyön ammattilaisten kokonaistarpeita. Haluamme myös kehittää ja syventää yhteistyötä yhdessä asiakkaidemme kanssa ja panostaa näin pitkäaikaiseen kumppanuuteen.

 

Turvaamme hoitajatarpeenne aina äkillisistä sairasloman sijaisuuksista kokonaisvastuullisiin ratkaisuihin

Tarvitsetko lähihoitajia tai sairaanhoitajia lyhyt- tai pitkäkestoisiin sijaisuuksiin? Ovatko virka-ajan ulkopuoliset palveluajat vastaanotto-, kiirevastaanotto- tai päivystyspalveluissa turvattuna? Vai tarvitsetko apua esimerkiksi näytteenottoon tai rokotuksiin? Suunnittelemme palvelukokonaisuutemme täsmälleen tarpeidenne mukaan – luotettavasti ja pienimmistäkin yksityiskohdista huolehtien.

Tutustu hoitajapalveluun ja ota yhteyttä ›

 

Hoitajapalveluiden monipuoliset työmahdollisuudet

Tarjoamme sairaanhoitajille, terveydenhoitajille, lähihoitajille ja röntgenhoitajille kiinnostavia työmahdollisuuksia houkuttelevin työehdoin kaikkialla Suomessa. ONNIn hoitajana on mahdollista työskennellä mm. avoterveydenhuollossa (terveyskeskukset, tk-vuodeosastot, rokottamistehtävät), sairaaloissa ja ikäihmisten yksiköissä kuten hoivakodeissa ja kotihoidossa.

Työskentelemme ONNIn hoitajapalveluissa voimavaralähtöisesti, ihmiseltä ihmiselle asenteella! Aito ja yksilöllinen kohtaaminen jokaisen rekrytoitavan kanssa on meille erittäin tärkeää. Hienointa tässä työssä on ennen kaikkea se, että saamme kohdata upeita ja erilaisia hoitoalan ammattilaisia. Huomioimme jokaisen hoitajan vahvuudet, osaamisen ja kiinnostuksen kohteet sekä tarjoamme hoitajien toiveiden mukaisia työmahdollisuuksia. Yhdistämme näin hoitoalan parhaan ammattitaidon terveydenhuollon henkilöstötarpeisiin.

Innostavassa työyhteisössämme on runsaasti luottamusta, arvostusta, avoimuutta ja tekemisen meininkiä! Meillä on upea tiimi ja toivomme, että myös sinä haluat täydentää osaamistamme hakemalla mukaan ONNIn huippujoukkoon!

Katso kaikki avoimet työpaikat ›

 

Löydät meidät myös LinkedInistä, Facebookista ja Instagramista!

Tilaa uusimmat blogiartikkelit suoraan sähköpostiisi!

Haluatko tiedon uusista ONNI blogiartikkeleista ja tapahtumista?
Täytä lomake, niin saat jatkossa artikkelit kerran kuukaudessa suoraan sähköpostiisi.