Olet tässä: ONNI terveys / ONNI blogi / Onni terveys Tampereen lääkäripäivillä

Onni terveys Tampereen lääkäripäivillä

JAA SOMESSA:

ONNI terveys Tampereen lääkäripäivät 2019

Tampereen lääkäripäivien näyttely on suosittu tapahtuma, jota voidaan pitää lääkealan näyteikkunana. ONNI terveys on ollut näytteilleasettajana Tampereella jo vuosien ajan. 

 

Tampereen lääkäripäivien tunnelmia

Tänä vuonna ONNI terveyden ensihoitajat toivat messukävijöille mahdollisuuden testata painantaelvytystä sekä intubaatiota harjoitusnukella. Omia taitoja pääsi testaamaan Corpuls3 defrilaattorilla, joka antaa palautteen paineluelvytyksen laadusta. Intubaatiota sai testata SecMac videolaryngoskoopilla ja tämä osoittautui erityisen suosituksi. Kiitämme MedKit Finlandia, laitteiden maahantuojaa, yhteistyöstä.

 

ONNI terveys Tampereen lääkäripäivät

 

ONNI terveyden osastolla järjestetty arvonta on nyt suoritettu ja voittajille on ilmoitettu Holiday Clubin -lahjakortin voitosta henkilökohtaisesti. 

 

Suomen suurin ensihoitopalveluiden tuottaja

Tiesitkö, että ONNI terveys on Suomen suurin ensihoitopalveluiden tuottaja? Meillä on päivittäin valmiudessa 33 ambulanssiyksikköä. ONNI terveyden ensihoidon asiakastyytyväisyys on tavannut olla erittäin korkea. Arvosteluasteikon ollessa 1-5, ONNI terveyden ensihoidon kokonaistyytyväisyyden arvosana oli 4,5. 

Lue lisää


ONNI terveyden työmahdollisuudet 

ONNI tarjoaa monenlaisia mahdollisuuksia terveyskeskus- ja sairaalalääkäreille: autamme sinua etsimään toiveidesi mukaisen työpaikan julkiselta sektorilta. 

Tutustu työmahdollisuuksiin ›

 

 

Tilaa uusimmat blogiartikkelit suoraan sähköpostiisi!

Haluatko tiedon uusista ONNI blogiartikkeleista ja tapahtumista?
Täytä lomake, niin saat jatkossa artikkelit kerran kuukaudessa suoraan sähköpostiisi.