Olet tässä: ONNI terveys / ONNI hoiva / Kokemuksia / Ikäänny ilolla! -klubi: iloista tekemistä menevällä porukalla!

Ikäänny ilolla! -klubi: iloista tekemistä menevällä porukalla!

II- ja ET- Kokemuksia-blogibanneri 800 x 450 px logolla3

Miten Ikäänny ilolla -klubi voi järjestää edulliset tapahtumansa, mikä on ikäraja ja miten pääsen mukaan? Näihin ja muihin usein kysyttyihin kysymyksiin saat vastauksen tässä kirjoituksessa.

 

Mikä ihmeen Ikäänny ilolla -klubi?

Ikäänny ilolla -klubi on kotimaisen sosiaali- ja terveydenhuoltoalan palveluyrityksen ONNI hoivan pyörittämää ja ONNIn omistajan Tradekan rahoittamaa yhteiskuntavastuutoimintaa.

Lue lisää Onnin vastuullisuustoiminnasta ›

Osallistuakseen ei tarvitse olla ONNIn asiakas tai ryhtyä asiakkaaksi. Klubilaiset käyvät yhdessä esimerkiksi elokuvissa, museoissa ja luontoretkillä. Ryhmää vetää klubiemäntä Tessa, jonka tapaat tapahtumissa. 

 

Missä klubi toimii?

Klubi toimii Helsingissä, Turussa, Tampereella, Oulussa ja pian myös Seinäjoella, eli kaupungeissa, joissa on ONNIn palveluita. Klubin tapahtumiin voi osallistua halutessaan myös toiselta paikkakunnalta käsin. Klubilaisia on ympäri Suomen niin paljon, että valitettavasti yhteiskuljetuksia ei voida järjestää, mutta kaupunkien välillä kulkee edullisia bussi- ja junayhteyksiä.

Covid-19 tilanteen vuoksi klubi toimii tällä hetkellä Facebookin välityksellä. Tarjolla on viikottaisia livelähetyksiä, joissa vaihdetaan kuulumisia ja visaillaan vaihtuvin teemoin. Et tarvitse livelähetysten seuraamiseen kameraa tai mikkiä.

Ikäänny ilolla! -klubi Facebookissa ›

 

II- ja ET- Kokemuksia-blogibanneri 800 x 450 px7

 

Mitä liittyminen maksaa?

Klubiin liittyminen on maksutonta! Tapahtumat ovat joko maksuttomia tai niissä on pieni osallistumismaksu (yleensä 5-10€) joka käytetään aina suoraan retken kulujen korvaamiseen. Osallistumismaksuilla kustannetaan esimerkiksi retken pullakahvit. Osallistumismaksu kattaa aina kaiken retken ohjelman, esimerkiksi liput museoon, opastukset ja kahvit herkkuineen. Voimme järjestää edullisia tapahtumia Tradekan lahjoitusten avulla. 

 

Onko klubissa ikäraja?

Klubissa ei ole ylä- eikä alaikärajaa. Tapahtumat järjestetään aamupäivisin arkipäivinä. Joukossamme on klubilaisia, jotka ovat juuri eläkkeelle jääneitä ja myös pitkään työelämästä jo pois olleita. Kaikki ikäihmiset ovat lämpimästi tervetulleita mukaan. 

 

II- ja ET- Kokemuksia-blogibanneri 800 x 450 px logolla2

 

Miten pääsen mukaan toimintaan?

Sivun www.ikaannyilolla.fi alaosasta löydät klubiin ilmoittautumisen. Lähetämme sähköpostiisi kerran kuukaudessa uutiskirjeen, joka sisältää klubin kuulumisia ja kuukauden tapahtumat. Voit valita tapahtumista juuri ne, mistä pidät. Klubin toimintaan osallistuminen ei velvoita mihinkään ja tapahtumiin voi osallistua oman jaksamisen ja kiinnostuksenkohteiden mukaan. 

 

Jäikö jokin vielä mietityttämään?

Ota yhteys klubiemäntään

Tessa Härkönen
tessa.harkonen@medgroup.fi


Med Group on kotimainen, nopeasti kasvava sosiaali- ja terveydenhuoltoalan palveluyritys, joka tunnetaan nimellä Onni. Yrityksemme omistaa suomalainen Tradeka-Yhtiöt Oy. Päätoimialamme ovat hoivapalvelut, ensihoito sekä hammaslääkäri- ja lääkäripalvelut julkiselle terveydenhuollolle. Työllistämme noin 4200 sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaista liikevaihtomme ollessa yli 70 miljoonaa euroa. Palvelemme asiakkaitamme, niin kuluttaja- kuin kunta-asiakkaitamme, suurella sydämellä. Missiomme on auttaa ihmisiä elämään omannäköistä, täyttä elämää. 

Elä täysii! - Tilaa blogi

Tilaa Elä täysii! -blogi sähköpostiisi

Elä täysii! on ONNI hoivan järjestämä klubi vammaisille, liikuntarajoitteisille ja pitkäaikaissairaille. Klubin tarkoituksena on järjestää yhdessä vammaisjärjestöjen kanssa monipolisia ja mielenkiintoisia ilmaistapahtumia joihin on helppo osallistua. Tapahtumia järjestetään ympäri Suomea.

Haluatko tiedon uusista Elä täysii! -blogiartikkeleista ja tapahtumista? Täytä lomake, niin saat jatkossa uunituoreet artikkelit suoraan sähköpostiisi.