Avoimet työpaikat avustajille

ONNI tarjoaa joustavia työmahdollisuuksia jokaisen elämäntilanteeseen sopien. Et tarvitse alan koulutusta tai kokemusta - tärkeintä on, että olet halukas oppimaan uutta ja työskentelemään asiakaslähtöisesti. Tervetuloa ONNIn tiimiin!

Jätä yhteystietosi Tutustu avoimiin työpaikkoihin Lue lisää avustajan työstä

Tervetuloa avustajaksi ONNIlle

Joustavaa työtä

Jos olet kiinnostunut tekemään merkityksellistä ja ihmisläheistä työtä, tule avustajaksi onnillaisten joukkoon! Et tarvitse aikaisempaa koulutusta tai kokemusta, vaan ainoastaan halun oppia uutta.

ONNIlla työ on helppo sovittaa monenlaisiin elämäntilanteisiin. Voit halutessasi tehdä meillä töitä vähän tai sitten enemmän. Voit itse vaikuttaa työvuoroihisi ja työskennellä joustavasti elämäntilanteeseesi parhaiten sopivalla tavalla. Työt on helppo sovittaa esimerkiksi opintojen ohelle, sillä meillä voit tehdä töitä osa-aikaisesti tai keikkaluontoisestikin. 

 

Etenemis mahdollisuudet

ONNIlla olemme kiinnostuneita työntekijöistämme ja heidän toiveistaan sekä urahaaveistaan. Henkilökohtaisena avustajana voit kasvattaa osaamistasi ONNI akatemian opintopolkujen avulla. Onnilaisena sinulla on myös mahdollisuus tulevaisuudessa opiskella esimerkiksi lähihoitajaksi oppisopimuksella ja voit luoda juuri sinun näköisesi urapolun. Kartoitamme jatkuvasti työtilannettasi ja tutustumme tulevaisuuden suunnitelmiisi ja odotuksiisi tavoite- ja kehityskeskusteluissa.

 

Nauti henkilöstöeduista

Tarjoamme työntekijöillemme huikeat Tradeka-konsernin henkilöstöedut, joihin kuuluvat esimerkiksi tuntuvat alennukset Restelin ravintoloissa sekä edulliset hinnat Rela-hierojille.

Työterveyden kumppanina toimii Terveystalo. Pidemmässä työsuhteessa pääset liittymään Tradekan sairauskassaan, joka pääpiirteissään korvaa 80 % lääkärikäynneistä, fysioterapiasta, hieronnasta, psyko- ja lyhytterapiasta sekä lääkärin määräämistä lääkkeistä.

Tutustu henkilöstöetuihin ›

Kaikki avoimet työpaikat avustajille

Katso kaikki henkilökohtaisten avustajien työpaikat ›

Inese ja Minna avustajat blogi

 

Henkilökohtaisen avustajan työ ONNIlla

Minna kertoo palkitsevimpana asiana olevan se, että saa työskennellä ihmisten kanssa ja olla apuna asiakkaille. ”Kyllä meitä arvostetaan ihan tosissaan”, hän toteaa. He ovat yhtä mieltä siitä, että ONNI on hyvä työyhteisö, jossa on mukavat työkaverit, sekä ihanat asiakkaat. Inesen mielestä parasta onkin, että ONNIlla asiakkaat ja työntekijät otetaan huomioon. Tutustu henkilökohtaisen avustajan työhön blogissa.

Kiinnostaako avustajan työ ONNIlla?

Hae töihin ONNIlle helposti ja nopeasti verkossa. Et tarvitse CV:tä eli ansioluetteloa.

Jätä yhteystietosi ›

Mikä on ONNI?

Kotimainen

ONNI on kotimainen sosiaali- ja terveydenhuoltoalan palveluyritys, jonka omistaa  suomalainen Tradeka-Yhtiöt Oy. ONNI on Med Group Oy:n markkinointinimi. Maksamme kaikki verot ja veroluontoiset maksut Suomeen.

Vastuullinen

ONNIn tavoitteena on olla alan vastuullisin toimija. Vastuullisuus on osa jokaisen onnilaisen päivittäistä työtä. Olemme sitoutuneet YK:n Global Compact -aloitteeseen. Julkaisemme vastuullisuusraporttimme vuosittain. 

Kasvuyritys

ONNI on SOTE-toimialaa uudistava kasvuyritys. Työllistämme noin 6500 alan ammattilaista liikevaihtomme lähestyessä 100 miljoonaa euroa.

Lue lisää blogissa

Jenni kertoo ONNIn hoitajapalveluissa työskentelystä
Rekrytointi / Kumppanipalvelut / ONNI / 21.6.2023

Jenni kertoo ONNIn hoitajapalveluissa työskentelystä

Palvelukoordinaattorin työ ONNIlla on mielenkiintoista, monipuolista ja etenkin kehittävää. Se on kuitenkin myös lisäksi...
Lue lisää ›
Niki kertoo millaista on työskennellä hoitajapalveluissa ONNIlla
Rekrytointi / Kumppanipalvelut / Kokemuksia / ONNI / 13.2.2023

Niki kertoo millaista on työskennellä hoitajapalveluissa ONNIlla

ONNI on kotimainen ja vastuullinen sosiaali- ja terveydenhuoltoalan yritys, joka toimii kuntien, sairaaloiden ja terveys...
Lue lisää ›
Saku kertoo millaista on työskennellä ONNIlla lääkärinä
Rekrytointi / Kumppanipalvelut / Kokemuksia / ONNI / 08.12.2022

Saku kertoo millaista on työskennellä ONNIlla lääkärinä

Lääkäri Saku Pelttari työskentelee ONNIn lääkäripalveluissa. Katso ja lue Sakun haastattelu lääkärin työstä ONNIlla.
Lue lisää ›