Säännöllinen kotisiivous

Kaipaatko apua arkeen? Säästä aikaa ja anna kotimaisen ONNIn hoitaa siivous puolestasi.

Jätä meille yhteydenottopyyntö

Täytä lomake, niin olemme sinuun yhteydessä pian.

ONNI on puhdas koti, jossa mieli lepää ja arki rullaa

 

Mitä kaikkea kuuluu säännölliseen siivoukseen?

Säännöllinen kotisiivous voi sisältää normaalin kodin ylläpitosiivouksen tai juuri sinun tarpeidesi mukaiset siivoustehtävät. Voit itse määrittää kuinka usein haluat, että kotisi siivotaan. Jos kaipaat helpotusta arkeen, anna ONNIn ammattilaisten hoitaa siivous puolestasi.

Mitä säännöllinen kotisiivous maksaa?

Voit laskea kotisiivouksen laskurillamme hinta-arvion siivouksesta, mutta vasta maksuttomassa kartoituksessa pystymme antamaan tarkan hinnan säännölliselle kotisiivoukselle. Voit katsoa kotikaupunkisi siivouksen tuntihinnan hinnastostamme

Miten voin tilata säännöllisen siivouksen?

Varaa maksuton kartoitus soittamalla tai jättämällä yhteydenottopyyntö lomakkeella. Kartoituksessa sovimme tarkemmin mitä haluat siivoukseen kuuluvan ja samalla saat säännöllisestä kotisiivouksesta tarkan hinnan.

Säännöllisen kotisiivouksen hintalaskuri

Tarkista hintalaskurilla joko kotisiivousta on saatavilla paikkakunnallasi ja laske asuinalueesi kotisiivouksen hinta-arvio. Hinnat koskevat säännöllisesti tehtävää kotisiivousta. Huomioithan, että palvelumme räätälöidään aina asiakkaan toiveiden mukaiseksi ja lopullinen hinta määräytyy sen mukaan maksuttomassa kartoituksessa.

Hinta sisältää lisäksi matka-aikaa 15 minuuttia per siivooja, joka vähennetään työajasta. Pääkaupunkiseudulla suoritamme siivoukset työpareittain, jolloin matka-aikaa vähennetään 30 min työajasta ja siivouksen työaika puolittuu.

Voit myös soittaa meille numeroon 09 8564 6542 arkisin klo 7-18 ja kysyä lisää palveluistamme. 


Kotisiivouksen hinnasto ›

Tradekan jäsenenä saat 25 % alennuksen kotisiivouksesta ›

Laske hinta-arvio säännölliselle kotisiivoukselle

Etelä-Suomi Itä-Suomi Keski-Suomi Länsi-Suomi Pohjois-Suomi


Siivouksen hinta:
? /kk

Hinta kotitalousvähennyksen jälkeen

? /kk

Jätä tarjouspyyntö

Tiesithän, että voit vähentää jopa 60 % siivouksen hinnasta kotitalousvähennyksen avulla?

ONNIn palvelut ovat nyt 60 % kotitalousvähennyskelpoisia ja vähennettävän määrän omavastuu on 100 euroa kalenterivuodessa. Kotitalousvähennystä voi saada kalenterivuodessa 3500 euroa/henkilö. Verohyödyn saa myös omille vanhemmille, isovanhemmille tai kesämökille ostetuista palveluista.

ONNI kotisiivous tarjoaa myös kotisiivousta arvonlisäverottomasti mikäli toimintakykysi on laskenut korkean iän tai sairauden, vamman tai liikuntaesteen vuoksi. Toimintakykyarvio tehdään maksuttomassa palvelukartoituksessamme.

Valitse kotimainen ja vastuullinen ONNI

Ammattitaitoiset kotisiivoojat

ONNIn ammattitaitoiset kotisiivoojat siivoavat vaivattomasti kaikki kodin tilat. Luotettavat työntekijämme ovat perehtyneitä  työskentelymenetelmiin, puhdistusaineisiin, välineisiin ja muihin käytäntöihin.

Siivousvälineet ja -aineet

Paras lopputulos vaatii oikeanlaiset välineet. Käytämme siivouksessa ammattilaisten työvälineitä ja puhdistusaineita. Selvitämme aina etukäteen kodin tilat ja siivoustarpeet maksuttomalla kartoituskäynnillä.

Joustavuus

Siivouspalvelu joustaa tarpeidesi mukaan. Vaikka olisit tilannut säännöllisesti toistuvan ylläpitosiivouksen, voit aina pyytää esimerkiksi suppeamman tai laajemman siivouksen kuin tavallisesti.

Tutustu myös muihin siivouspalveluihin

ONNI kotisiivous Instagram 1080x1080px_39

Ikkunanpesu

Tarjoamme ikkunoiden pesua säännöllisen kotisiivouksen yhteydessä sekä omana palvelunaan. Hoidamme ikkunanpesun huolellisesti ja ammattitaidolla. Unohda siis jokavuotinen urakka ja valitse kotimainen ONNI!

hero ONNI kotisiivous 8 2020_4

Muuttosiivous

Muutossa on paljon tehtävää, joten säästä hermojasi ja anna ONNIn ammattilaisten hoitaa huolellinen muuttosiivous. ONNIn tekemä muuttosiivous takaa tyytyväiset muuttajat, seuraavat asukkaat ja mahdollisen vuokranvälittäjän.

Hero-kuvat KOTISIIVOUS desktop_

Siivouslahjakortit

ONNIn siivouslahjakortin voit ostaa verkosta pääkaupunkiseudulle ja Pirkanmaalle. Lahjakortti on vaivaton ja taatusti toivottu lahja, jonka saat kätevästi sähköpostiisi. Anna lahjaksi omaa aikaa ja puhdas koti!

Lue lisää siivouspalvelusta

Valmistaudu jouluun tehtävälistan avulla
Siivouspalvelu / Kotiin vietävät palvelut / 03.12.2021

Valmistaudu jouluun tehtävälistan avulla

Joulu lähestyy ja valmistelut ovat jo käynnissä. Mitä jos tänä vuonna unohtaisit suorittamisen ja ke...

Lue lisää ›
Yllätä läheisesi aineettomalla joululahjalla
Siivouspalvelu / Kotiin vietävät palvelut / 26.11.2021

Yllätä läheisesi aineettomalla joululahjalla

Pohditko mitä antaa tänä vuonna läheisillesi joululahjaksi? Onnistunut lahja on saajansa näköinen ja...

Lue lisää ›
Kotitalousvähennys nousee 60 prosenttiin
Siivouspalvelu / 02.11.2021

Kotitalousvähennys nousee 60 prosenttiin

Kyseessä on kahden vuoden kotitalousvähennyskokeilu, jossa kotitalousvähennys nousee siivous-, hoito...

Lue lisää ›