Olet tässä: ONNI blogi / Minkälaista on Onni kotihoito?

Me kotimaisella ONNIlla välitämme ja pidämme huolta, vuoden jokaisena päivänä, kellon ympäri. Kotihoiva on mielestämme parhaimmillaan palvelemista, iloista asennetta ja täsmällisyyttä. ONNI onkin tunnettu työntekijöistään, joille jokainen asiakas on tärkeä, ei vain sarake tehtävälistalla. Jokaisella kohtaamisella tulisi jättää aikaa pysähtymiselle ja kuuntelemiselle, sillä se jos jokin on hoivapalvelun ydintä, eli välittämistä. 

 

Osaavat onnilaiset arjen apuna

Hoitohenkilökunnastamme 90 % on koulutettuja lähihoitajia ja sairaanhoitajia. He vastaavat asiakkaiden terveydentilan seuraamisesta, kuten verenpaineenmittauksista tai lääkehoidon tilanteesta. Lisäksi onnilaisten joukkoon kuuluu muiden alojen ammattilaisia, kuten siivoojia ja kodinhoitajia, jotka pitävät hyvää huolta niin kodista kuin sen ihmisistä.

Pyrimme aina siihen, että sinua tai läheistäsi auttavat samat hoitajat. Tuttu ihminen tuntee kodin tavat ja asiakkaan tarpeet, jolloin arki on sujuvaa ja mukavaa.

 

Facebook shared image and link12

 

Vapaus valita vastuullinen tuottaja

Yksityisten hoivapalvelujen käyttäminen ei pudota pois yhteiskunnan turvaverkon piiristä tai estä kunnan tarjoamien palvelujen käyttöä myöhemmin tai jopa samanaikaisesti. Valitessasi ONNIn ostat palvelusi täysin kotimaiselta ja työntekijöistään sekä asiakkaistaan välittävältä yritykseltä. ONNI on myös taloudellisesti vastuullinen, maksaen kaikki verot ja veroluontoiset maksut Suomeen.

 

Yksityinen kotihoito jokaiselle kukkarolle

Yksityiset hoivapalvelut eivät ole niin kalliita kuin usein luullaan. Säännölliset hoitokäynnit voivat onnistua lähes samaan hintaan kuin kunnallisella puolella. Palvelut on mahdollista maksaa ihan tavallisella työeläkkeellä, ja lisäksi käytössä on kotitalousvähennys. Monissa ONNIn toimintakaupungeissa käytössä on myös palveluseteli.

 

Ota yhteyttä ›Tutustu ONNI kotihoitoon ›

Med Group on kotimainen, nopeasti kasvava sosiaali- ja terveydenhuoltoalan palveluyritys, joka tunnetaan nimellä ONNI. Yrityksemme omistaa suomalainen Tradeka-Yhtiöt Oy. Päätoimialamme ovat hoivapalvelut, ensihoito sekä hammaslääkäri- ja lääkäripalvelut julkiselle terveydenhuollolle. Meillä työskentelee keskimäärin 4200 sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaista liikevaihtomme ollessa yli 70 miljoonaa euroa. Missiomme on auttaa ihmisiä elämään omannäköistä, täyttä elämää

Tilaa uusimmat blogit suoraan sähköpostiisi!

Haluatko tiedon blogin uusista sisällöistä?
Tilaa uusimmat blogisisällöt suoraan sähköpostiisi! Saat kerran kuukaudessa yhteenvedon uusimmista sisällöistä.