Erikoissiivous

Kotimaiselta ONNIlta onnistuu pääkaupunkiseudulla myös erikoissiivoukset, joita ovat tekstiiilipesu, raivaussiivous, eritesiivous, päihdeasuntojen siivoukset, ludesiivous, homepölysiivous ja kalmasiivous.

Jätä meille yhteydenottopyyntö

Täytä lomake, niin olemme sinuun yhteydessä pian.

Haastavatkin siivoukset sujuvat ONNIlta

Mitä kaikkea kuuluu erikoissiivoukseen?

Erikoissiivouksessa keskitymme perusteellisempaan puhtaustasoon, kuten vaikeastikin saavutettaviin paikkoihin ja erilaista välineistöä vaativiin siivoustehtäviin. Erikoissiivouksen sisältö määrittyy siivoustyypin mukaan. Kaikissa siivouksissa on kuitenkin sama lopputulos, puhdas koti.

Mitä erikoissiivous maksaa?

Erikoissiivous vaatii enemmän ammattitaitoa ja välineistöä kuin säännöllinen kotisiivous, joten hintakin on hieman korkeampi. Voit katsoa erikoissiivousten tuntihinnat hinnastostamme

Miten voin tilata erikoissiivouksen?

Kartoitamme aina etukäteen millaisesta siivouksesta on kyse. Kartoituksen avulla pystymme arvioimaan siivoukseen tarvittavan ajan parhaiten. Varaa erikoissiivous soittamalla tai jättämällä yhteydenottopyyntö lomakkeella.

Ota yhteyttä

Soita meille: 09 8564 6541 ›

Jätä meille yhteydenottopyyntö

Täytä lomake, niin olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.

Tiesithän, että voit vähentää jopa 60% siivouksen hinnasta kotitalousvähennyksen avulla?

ONNIn palvelut ovat nyt 60 % kotitalousvähennyskelpoisia ja vähennettävän määrän omavastuu on 100 euroa kalenterivuodessa. Kotitalousvähennystä voi saada kalenterivuodessa 3500 euroa/henkilö. Verohyödyn saa myös omille vanhemmille, isovanhemmille tai kesämökille ostetuista palveluista.

ONNI kotisiivous tarjoaa myös kotisiivousta arvonlisäverottomasti mikäli toimintakykysi on laskenut korkean iän tai sairauden, vamman tai liikuntaesteen vuoksi. Toimintakykyarvio tehdään maksuttomassa palvelukartoituksessamme.

Valitse kotimainen ja vastuullinen ONNI

Ammattitaitoiset kotisiivoojat

ONNIn ammattitaitoiset kotisiivoojat siivoavat vaivattomasti kaikki kodin tilat. Luotettavat työntekijämme ovat perehtyneitä  työskentelymenetelmiin, puhdistusaineisiin, välineisiin ja muihin käytäntöihin.

Siivousvälineet ja -aineet

Paras lopputulos vaatii oikeanlaiset välineet. Käytämme siivouksessa ammattilaisten työvälineitä ja puhdistusaineita. Selvitämme aina etukäteen kodin tilat ja siivoustarpeet maksuttomalla kartoituskäynnillä.

Joustavuus

Siivouspalvelu joustaa tarpeidesi mukaan. Vaikka olisit tilannut säännöllisesti toistuvan ylläpitosiivouksen, voit aina pyytää esimerkiksi suppeamman tai laajemman siivouksen kuin tavallisesti.

Tutustu myös muihin siivouspalveluihin

ONNI kotisiivous Instagram 1080x1080px_39

Ikkunanpesu

Tarjoamme ikkunoiden pesua säännöllisen kotisiivouksen yhteydessä sekä omana palvelunaan. Hoidamme ikkunanpesun huolellisesti ja ammattitaidolla. Unohda siis jokavuotinen urakka ja valitse kotimainen ONNI!

siivoustilet 800x600px_

Muuttosiivous

Muutossa on paljon tehtävää, joten säästä hermojasi ja anna ONNIn ammattilaisten hoitaa huolellinen muuttosiivous. ONNIn tekemä muuttosiivous takaa tyytyväiset muuttajat, seuraavat asukkaat ja mahdollisen vuokranvälittäjän.

Hero-kuvat KOTISIIVOUS desktop_

Siivouslahjakortit

ONNIn siivouslahjakortin voit ostaa verkosta pääkaupunkiseudulle ja Pirkanmaalle. Lahjakortti on vaivaton ja taatusti toivottu lahja, jonka saat kätevästi sähköpostiisi. Anna lahjaksi omaa aikaa ja puhdas koti!

Lue lisää siivouspalvelusta

Valmistaudu jouluun tehtävälistan avulla
Siivouspalvelu / Kotiin vietävät palvelut / 03.12.2021

Valmistaudu jouluun tehtävälistan avulla

Joulu lähestyy ja valmistelut ovat jo käynnissä. Mitä jos tänä vuonna unohtaisit suorittamisen ja ke...

Lue lisää ›
Yllätä läheisesi aineettomalla joululahjalla
Siivouspalvelu / Kotiin vietävät palvelut / 26.11.2021

Yllätä läheisesi aineettomalla joululahjalla

Pohditko mitä antaa tänä vuonna läheisillesi joululahjaksi? Onnistunut lahja on saajansa näköinen ja...

Lue lisää ›
Kotitalousvähennys nousee 60 prosenttiin
Siivouspalvelu / 02.11.2021

Kotitalousvähennys nousee 60 prosenttiin

Kyseessä on kahden vuoden kotitalousvähennyskokeilu, jossa kotitalousvähennys nousee siivous-, hoito...

Lue lisää ›