Olet tässä: ONNI terveys / ONNI hoiva / Kokemuksia / Kokemuksia työskentelystä Onnilla - afterwork treenien ja perjantaipitsojen merkeissä

Kokemuksia työskentelystä Onnilla - afterwork treenien ja perjantaipitsojen merkeissä

ONNI Elixia afterwork

ONNI on kivat työkaverit! Onnilaiset viettivät Vantaan toimiston afterworkia perjantaina 7.2.2020 Elixia Online -treenin ja perjantaipitsojen merkeissä. Elixian Online -treeni on yksi ONNIn uusimmista työsuhde-eduista. ELIXIA Online Training -palvelussa voi käyttää yli 40 erilaista treeniä – missä ja milloin vain. Etu onkin näppärä yrityksessä, jonka henkilöstö on maantieteellisesti jakaantunut ympäri Suomea. 

ONNIn Vantaan toimiston treenaajat

ONNIn Vantaan toimiston tyytyväiset treenaajat 

 

djdMA9rQ

Perjantaipitsavalikoima Kotipizzasta

 

Perjantaipitsat päädyimme tilaamaan Kotipizzasta, joka ONNIn lailla panostaa vastuulliseen yritystoimintaan ja pyrkii parantamaan maailmaa pitsa kerrallaan. ONNIlla vastuullisuusohjelman tärkeimmät osa-alueet ovat vastuut asiakkaistamme, työntekijöistämme sekä yhteisöstämme. Koska vastuullisuustavoitteenamme on kantaa huolta onnilaisista, panostamme myös työntekijäkokemukseen ja – hyvinvointiin ja kehitämme esimiestyötä. Tällä kertaa halusimme nostaa työhyvinvointia liikunnalla ja mukavalla yhdessäololla. 


Onnilaisten työssä toteutuu merkityksellisyys ja toiminnassa näkyvät Onnin arvot

Onnilaiset arvioivat omaa työtään, työyhteisöä, esimiestyötä ja työnantajaa vuosittaisessa henkilöstötutkimuksessa syksyn 2019 aikana. Tuloksissa korostuu erityisesti työn merkityksellisyys: teemme merkityksellistä työtä asiakkaidemme hyväksi.

Lue lisää ›

 

Onni on hyvä työpaikka

ONNI on luottamus ja vapaus valita. ONNI on kotimainen yritys, jonka omistaa suomalainen Tradeka-Yhtiöt Oy. Liity ammattitaitoiseen ja energiseen joukkoomme ja tule rakentamaan hyvää elämää yhdessä!

Tutustu työmahdollisuuksiin ›

 


Meillä Med Groupissa sinulla on ONNI tehdä merkityksellistä työtä ja kasvaa sen mukana. Med Group on kotimainen, nopeasti kasvava sosiaali- ja terveydenhuoltoalan palveluyritys, joka tunnetaan nimellä ONNI. Yrityksemme omistaa suomalainen Tradeka-Yhtiöt Oy. Päätoimialamme ovat hoivapalvelut, ensihoito sekä hammaslääkäri- ja lääkäripalvelut julkiselle terveydenhuollolle. Meillä työskentelee keskimäärin 4200 sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaista liikevaihtomme ollessa yli 70 miljoonaa euroa. Palvelemme asiakkaitamme, niin kuluttaja- kuin kunta-asiakkaitamme, suurella sydämellä. Missiomme on auttaa ihmisiä elämään omannäköistä, täyttä elämää

Elä täysii! - Tilaa blogi

Tilaa Elä täysii! -blogi sähköpostiisi

Elä täysii! on ONNI hoivan järjestämä klubi vammaisille, liikuntarajoitteisille ja pitkäaikaissairaille. Klubin tarkoituksena on järjestää yhdessä vammaisjärjestöjen kanssa monipolisia ja mielenkiintoisia ilmaistapahtumia joihin on helppo osallistua. Tapahtumia järjestetään ympäri Suomea.

Haluatko tiedon uusista Elä täysii! -blogiartikkeleista ja tapahtumista? Täytä lomake, niin saat jatkossa uunituoreet artikkelit suoraan sähköpostiisi.