Lapsiperheiden palvelut

Joskus jokainen perhe tarvitsee hieman apua. Kotimainen ONNI tarjoaa laadukasta ja turvallista lastenhoitoa sekä lapsiperheen kotipalvelua.

Soita meille: 09 8564 6542

Lastenhoito

ONNI lastenhoidon avulla elämä rullaa jouhevasti. Ammattitaitoiset ja luotettavat lastenhoitajamme ovat apunasi silloin kun sinä sitä tarvitset. Tarjoamme lastenhoitoa pääkaupunkiseudulla (Helsinki, Vantaa, Espoo, Kauniainen), Turussa ja Oulussa.

Lapsiperheen kotipalvelu

Joskus apua tarvitaan synnytyksen jälkeen, toisinaan kyseessä on vamma tai sairaus, jonka vuoksi arki sujuu helpommin avullamme. Silloin tällöin arjen ja elämän käänteissä tarvitaan vain hieman enemmän tukea. ONNI on silloin lähelläsi.

Tiesithän, että voit vähentää jopa 60 % lastenhoidon hinnasta kotitalousvähennyksen avulla?

ONNIn hoiva-, hoito- ja siivouspalvelut ovat 60 % kotitalousvähennyskelpoisia ja vähennettävän määrän omavastuu on 100 euroa kalenterivuodessa. Kotitalousvähennystä voi saada kalenterivuodessa 3500 euroa/henkilö.

Lue lisää kotitalousvähennyksestä ›

Valitse kotimainen ja vastuullinen ONNI

Kotimaisuus

Olemme täysin kotimainen yritys ja maksamme kaikki veromme ja veroluontoiset kustannuksemme Suomeen. Työllistämme noin 5000 suomalaista.

Laadukas palvelu

Laatu tarkoittaa oikean palvelun toteuttamista oikea-aikaisesti, turvallisesti ja vastuullisesti. Meillä on ISO 9001:2015 -laatusertifikaatti. Olemme tukenasi arjessa ja elämän käänteissä.

Vastuullisuus

Tavoitteena on olla alamme vastuullisin yritys ja työnantaja. Haluamme yhdessä kehittää työpaikkaamme ja toimintaamme yhä paremmiksi. Edistämme yhdessä suomalaisten terveyttä ja hyvinvointia.

Lue lisää

Onni hoiva lapsiperheiden arjen tukena
Lapsiperheen kotipalvelu / Kotiin vietävät palvelut / 07.6.2021

Onni hoiva lapsiperheiden arjen tukena

Lapset ovat tärkeitä niin yhteiskunnan kuin yksilöidenkin näkökulmasta. Lapset levittävät paljon iloa ja riemua ympärill...
Lue lisää ›
Kokemuksia Onni lapsiperheiden kotipalvelusta
Lapsiperheen kotipalvelu / Kotiin vietävät palvelut / 08.12.2020

Kokemuksia Onni lapsiperheiden kotipalvelusta

Lapsiperheiden kotipalvelussa työskentelevä Johanna rakastaa työtään lasten parissa. Kotikäynneillä hän voi antaa lapsil...
Lue lisää ›
Onni lastenhoitaja kotiin
Lapsiperheen kotipalvelu / Kotiin vietävät palvelut / 08.12.2020

Onni lastenhoitaja kotiin

Karoliinalla on pitkä kokemus lastenhoidosta sekä päiväkodissa että kotiympäristössä. ONNIn lapsiperheiden kotipalveluis...
Lue lisää ›