ONNI lastenhoito RGB valk verkkoon

 

Soita meille:  09 8564 6542

Lapsiperheen kotipalvelu

 

ONNI on oma perhe. Joskus jokainen perhe tarvitsee hieman apua. Kotimainen ONNI tarjoaa laadukasta ja lämmintä kotipalvelua palvelusetelillä sekä ostopalveluna. Joskus apua tarvitaan synnytyksen jälkeen, toisinaan kyseessä on vamma tai sairaus, jonka vuoksi arki sujuu helpommin avullamme. Silloin tällöin arjen ja elämän käänteissä tarvitaan vain hieman enemmän tukea. ONNI on silloin lähelläsi.

 

ONNI on tilapäinen apu lapsiperheelle

Kun apua tarvitaan pikaisesti, tilapäinen kotipalvelu on sinua varten. Avun sisältö suunnitellaan toiveidesi ja tarpeidesi mukaan. Lastenhoidon lisäksi ammattitaitoinen onnilainen on apunasi myös esimerkiksi kodinhoidossa 

 

Lapsiperheiden kotipalvelu

Tiesitkö, että lapsiperheellä on sosiaalihuoltolain mukaan oikeus saada välttämätön kotipalvelu? Kotipalvelua annetaan sairauden, synnytyksen, vamman tai muun vastaavan toimintakykyä alentavan syyn tai erityisen elämäntilanteen perusteella. Kotipalvelu on tavoitteellista, suunnitelmallista ja määräaikaista. Se toteutetaan yhteistyössä perheen kanssa ja tavoitteena on tukea perhettä arjessa selviytymisessä.

Lapsiperheiden kotipalveluun voi kuulua perheen opastamista lasten ja kodinhoidossa arjen taitoja vahvistamalla ja tarvittaessa esimerkiksi ateria-, vaatehuolto- ja siivouspalveluita sekä sosiaalista kanssakäymistä edistäviä palveluita. 

Tilaaminen

Lastenhoitajan tilaaminen

ONNIlla palvelun tilaaminen on vaivatonta niin ostopalveluna kuin palvelusetelilläkin. 

Lapsiperheen kotipalvelutarve ›

 

Lastenhoitajat

ONNI lastenhoitajat

ONNI hoiva järjestää kotiisi luotettavat ja ystävälliset työntekijät. 

Lue hoitajien haastattelut ›

 

Perheellesi

Apua perheelle

Tuotamme palveluita perheesi ehdoilla ja toiveittesi mukaan. Tarvittaessa järjestämme palvelun muutamassa päivässä.

Alueelliset yhteystiedot ›