ONNI lastenhoito RGB valk verkkoon

Lapsiperheen kotipalvelu

Luotettavat lastenhoitajat kotiin.

 

ONNI on oma perhe. Joskus jokainen perhe tarvitsee hieman apua. Kotimainen ONNI tarjoaa laadukasta ja lämmintä kotipalvelua palvelusetelillä sekä ostopalveluna. Joskus apua tarvitaan synnytyksen jälkeen, toisinaan kyseessä on vamma tai sairaus, jonka vuoksi arki sujuu helpommin avullamme. Silloin tällöin arjen ja elämän käänteissä tarvitaan vain hieman enemmän tukea. ONNI on silloin lähelläsi.

 

ONNI on tilapäinen apu lapsiperheelle

Kun apua tarvitaan pikaisesti, tilapäinen kotipalvelu on sinua varten. Avun sisältö suunnitellaan toiveidesi ja tarpeidesi mukaan. Lastenhoidon lisäksi ammattitaitoinen onnilainen on apunasi myös esimerkiksi kodinhoidossa 

 

Lapsiperheiden kotipalvelu

Tiesitkö, että lapsiperheellä on sosiaalihuoltolain mukaan oikeus saada välttämätön kotipalvelu? Kotipalvelua annetaan sairauden, synnytyksen, vamman tai muun vastaavan toimintakykyä alentavan syyn tai erityisen elämäntilanteen perusteella. Kotipalvelu on tavoitteellista, suunnitelmallista ja määräaikaista. Se toteutetaan yhteistyössä perheen kanssa ja tavoitteena on tukea perhettä arjessa selviytymisessä.

Lapsiperheiden kotipalveluun voi kuulua perheen opastamista lasten ja kodinhoidossa arjen taitoja vahvistamalla ja tarvittaessa esimerkiksi ateria-, vaatehuolto- ja siivouspalveluita sekä sosiaalista kanssakäymistä edistäviä palveluita. 

 

lapsiperheet tilet_5

Tilaa lastenhoitaja

Mitä on lapsiperheiden kotipalvelu ja miten kotipalvelua haetaan? Mitkä ovat kotipalvelun kriteerit? ONNIlta  kotipalvelun tilaaminen on vaivatonta.

Lue lisää ›

lapsiperheet tilet_10

Lastenhoitaja kotiin

ONNI järjestää kotiisi luotettavat ja ystävälliset työntekijät. Lue ONNI lastenhoitaja Karoliinan haastattelu, jolla on laaja kokemus lastenhoidosta.

Lue lisää ›

lapsiperheet tilet_11

Apua perheelle nopeasti

Tuotamme palveluita perheesi ehdoilla ja toiveittesi mukaan. Tarvittaessa järjestämme palvelun muutamassa päivässä.

Soita meille: 09 8564 6542