Luotettavaa ja turvallista lastenhoitoa

ONNI lastenhoidon avulla elämä rullaa jouhevasti. Ammattitaitoiset ja luotettavat lastenhoitajamme ovat apunasi silloin kun sinä sitä tarvitset.

Soita meille: 09 8564 6542 ›

Jätä yhteydenottopyyntö

Täytä lomake, niin olemme sinuun yhteydessä pian.

Lastenhoitoa pääkaupunkiseudulla, Oulussa ja Turussa ympäri vuorokauden vuoden jokaisena päivänä

Pyrimme aina auttamaan akuuteissa tilanteissa ja nopeimmillaan saamme hoidon järjestettyä seuraavalle päivälle. Tarjoamme lastenhoitoa pääkaupunkiseudulla (Helsinki, Vantaa, Espoo ja Kauniainen), Oulussa ja Turussa. Järjestämme lastenhoidon aina vähintään kolmeksi tunniksi.
 
 

Apua työpäiviin

Onko sinulla etätöitä ja lapset kotona? Tai kaipaako lapsesi seuraa iltapäivän yksinäisten tuntien ajaksi? Ei hätää, lastenhoitaja auttaa, jotta pääset keskittymään työhösi.

Sujuvuutta arkeen

Ethän jää yksin aikatauluhaasteidesi kanssa? Kun kalenteri täyttyy vaikkapa työmatkasta tai muusta yllättävästä menosta, kutsu lastenhoitaja avuksi!

Sairastumiseen

Tarvitsetko apua sairaan lapsen hoidossa? Nopeimmillaan saamme hoidon järjestettyä samalle päivälle, jolloin lastenhoitajamme huolehtii sairaasta lapsesta puolestasi.

Lisää omaa aikaa

Olisiko aika panostaa omiin harrastuksiin tai vaikkapa yhteiseen parisuhdeaikaan edes silloin tällöin? Kun vanhemmat voivat hyvin, voi lapsikin hyvin.

Tiesithän, että voit vähentää jopa 60 % lastenhoidon hinnasta kotitalousvähennyksen avulla?

ONNIn hoiva-, hoito- ja siivouspalvelut ovat 60 % kotitalousvähennyskelpoisia ja vähennettävän määrän omavastuu on 100 euroa kalenterivuodessa. Kotitalousvähennystä voi saada kalenterivuodessa 3500 euroa/henkilö.

Lue lisää kotitalousvähennyksestä ›

ONNI lastenhoito – säännöllisten käyntien pakettihinnat

Viikottain toistuva kahden tunnin käynti alkaen 31,68 €

2 viikon välein toistuva kahden tunnin käynti alkaen 33,13 €

253,44€/kk

132,48€/kk

Kotitalousvähennyksen jälkeen maksettavaksi jää 101,38 €. Kotitalousvähennyksen jälkeen maksettavaksi jää 52,99 €.

 

Veloitamme lisäksi kilometrikorvauksen yli 10 kilometrin matkoilta. ONNI lastenhoidon minimi käyntiaika on 3 tuntia. Hintoihin lisätään tarvittaessa yksityisen sosiaalipalvelualan mukaiset TES-lisät. Tutustu ONNI lastenhoidon tarkempaan hinnastoon.

lapsiperheet tilet_4

 

Tradekan jäsenetu

Tradekan jäsenenä saat säännöllisesti toistuvasta ONNI lastenhoito -palvelusta 15% alennuksen Oulussa, Turussa ja pääkaupunkiseudulla. Muista kertoa yhteydenotossasi olevasi Tradekan jäsen.

Tilaa lastenhoitaja kotiisi

Kun tarvitset lastenhoitajaa samalle tai seuraavalle päivälle,
soita asiakaspalveluumme klo 8-16 välisenä aikana.

Soita meille: 09 8564 6542

Jätä meille yhteydenottopyyntö

Täytä lomake, niin olemme sinuun yhteydessä pian.

Valitse kotimainen ja vastuullinen ONNI

Kotimaisuus

Olemme täysin kotimainen yritys ja maksamme kaikki veromme ja veroluontoiset kustannuksemme Suomeen. Työllistämme noin 5000 suomalaista.

Laadukas palvelu

Laatu tarkoittaa oikean palvelun toteuttamista oikea-aikaisesti, turvallisesti ja vastuullisesti. Meillä on ISO 9001:2015 -laatusertifikaatti. Olemme tukenasi arjessa ja elämän käänteissä.

Vastuullisuus

Tavoitteena on olla alamme vastuullisin yritys ja työnantaja. Haluamme yhdessä kehittää työpaikkaamme ja toimintaamme yhä paremmiksi. Edistämme yhdessä suomalaisten terveyttä ja hyvinvointia.

Usein kysyttyjä kysymyksiä lastenhoidosta

ONNI on lapselle turvallinen ja aktiivinen hoito omassa kodissa. Osaavat lastenhoitajamme huolehtivat lapsesi perustarpeista, leikkivät, ulkoilevat ja tarvittaessa valmistavat ruuan tai hakevat lapsen päiväkodista tai koulusta tai vievät viikottaisiin harrastuksiin julkisilla kulkuneuvoilla tai kävellen. Sovimme yhdessä palvelun sisällöstä ja lastenhoitajamme noudattavat aina vanhempien ohjeita.

ONNIlla työskentelee myös sairaanhoitajia ja lähihoitajia, joten meiltä onnistuu myös erityisosaamista tarvittaessa lastenhoitoon.

Huolehdimme tarvittaessa kaikista perheen lapsista.

Pyrimme siihen, että lasta hoitaa aina sama tuttu lastenhoitaja. Välillä kuitenkin tulee tilanteita, jolloin tuttu lastenhoitaja ei ole vapaana toivottuun aikaan. Kaikki lastenhoitajamme ovat kuitenkin luotettavia ja lämpimiä, joten voit huoletta jättää lapsesi myös muiden lastenhoitajien hoiviin.

Pyrimme aina auttamaan akuuteissa tilanteissa ja nopeimmillaan saamme järjestettyä lastenhoidon samalle päivälle. Otathan akuuteissa tilanteissa yhteyttä soittamalla asiakaspalveluumme 09 8564 6542. Asiakaspalvelumme on apunasi klo 6-23.

Voit perua. Huomioithan, että peruutus tulee tehdä viimeistään kolme arkipäivää ennen suunniteltua käyntiä. Alle kolmen arkipäivän sisällä tehdyistä peruutuksista laskutamme sopimuksen mukaisesti.

Lupaamme, että kaikki lastenhoitajamme ovat luotettavia ja osaavia. Kaikki työntekijämme ovat meidän omia ja työhön koulutettuja ammattilaisia. Lastenhoitajamme ovat täysi-ikäisiä, motivoituneita ja heiltä vaaditaan kokemusta kaikenikäisten lasten hoitamisesta. Lisäksi tarkistamme heidän rikosrekisteriotteet.

Pidämme luotettavuutta työmme ykkösprioriteettina, koska työmme tapahtuu asiakkaidemme kodeissa. Siksi pidämme kaikista sovituista asioista sekä aikatauluista kiinni, ja työskentelemme kodeissa samalla kunnioituksella, kuin sinäkin tai jokainen muu asiakkaammekin työskentelisi meidän kodeissamme.

Tutustu myös muihin palveluihin

people-2941959_1920

Lastenhoitoa yrityksille

ONNI lastenhoito auttaa työn ja perhe-elämän joustavassa yhdistämisessä sekä toimii yritykselle kilpailuvalttina rekrytoinnissa. Sairaan lapsen hoito on suosittu työsuhde-etu, joka auttaa työntekijöitä jaksamisessa.

lapsiperheet tilet_10

Lapsiperheiden kotipalvelu

Silloin tällöin arjen ja elämän käänteissä tarvitaan hieman enemmän tukea. ONNI on silloin lähelläsi. Tarjoamme laadukasta kotipalvelua palvelusetelillä sekä ostopalveluna.

siivoustilet 800x600px_5

Kotisiivous

ONNI on puhdas koti, jossa mieli lepää ja arki rullaa. Joskus kiire vie mennessään ja toisinaan haluat vain käyttää aikasi johonkin tärkeämpään. Siivous hoituu ONNIn ammattilaisilta käden käänteessä!

Lue lisää

Onni hoiva lapsiperheiden arjen tukena
Lapsiperheen kotipalvelu / Kotiin vietävät palvelut / 07.6.2021

Onni hoiva lapsiperheiden arjen tukena

Lapset ovat tärkeitä niin yhteiskunnan kuin yksilöidenkin näkökulmasta. Lapset levittävät paljon iloa ja riemua ympärill...
Lue lisää ›
Kokemuksia Onni lapsiperheiden kotipalvelusta
Lapsiperheen kotipalvelu / Kotiin vietävät palvelut / 08.12.2020

Kokemuksia Onni lapsiperheiden kotipalvelusta

Lapsiperheiden kotipalvelussa työskentelevä Johanna rakastaa työtään lasten parissa. Kotikäynneillä hän voi antaa lapsil...
Lue lisää ›
Onni lastenhoitaja kotiin
Lapsiperheen kotipalvelu / Kotiin vietävät palvelut / 08.12.2020

Onni lastenhoitaja kotiin

Karoliinalla on pitkä kokemus lastenhoidosta sekä päiväkodissa että kotiympäristössä. ONNIn lapsiperheiden kotipalveluis...
Lue lisää ›