Avoimet työpaikat siivoojille

Tervetuloa kotisiivoojaksi kotimaiselle ONNIlle! Kotisiivoojana mahdollistat puhtaan kodin asiakkaillemme ja näet välittömästi oman työsi jäljen.

Tutustu avoimiin työpaikkoihin Lue lisää kotisiivoojan työstä

Tervetuloa kotisiivoojaksi ONNIlle

Joustavaa työtä

Kotisiivoojana pääset tekemään merkityksellistä työtä, jossa toisten auttaminen on avainasemassa ja oman työsi jälki on nähtävillä välittömästi.

ONNIlla työ on helppo sovittaa monenlaisiin elämäntilanteisiin. Voit työskennellä kokoaikaisesti, osa-aikaisesti tai keikkaluontoisesti esim. opintojen ohessa. Ajokortti on välttämätön työn kannalta ja oman auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksi monilla paikkakunnilla. Oman auton käytöstä maksamme kilometrikorvauksen.

Näköisesi urapolku

Et välttämättä tarvitse aikaisempaa kokemusta, sillä haemme sekä kokeneita ja koulutettusiivousalan ammattilaisia että vasta-alkajia. Perehdytämme sinut työtehtäviisi, puhdistusaineisiin ja välineisiin. 

ONNIlla sinulla on mahdollisuus päästä kehittymään siivousalan ammattilaiseksi sekä halutessasi voit edetä palveluohjaajan työtehtäviin sekä sitä kautta myös esihenkilötehtäviin tiimiesihenkilöksi.

 

Nauti henkilöstöeduista

Tarjoamme työntekijöillemme huikeat Tradeka-konsernin henkilöstöedut, joihin kuuluvat esimerkiksi tuntuvat alennukset Restelin ravintoloissa (mm. Burger King, Taco Bell, Rax ja Classic Pizza) sekä edulliset hinnat Rela-hierojille.

Jos työaikasi on työsopimuksen mukaan vähintään 10h/vko ja työsuhteen kesto on vähintään 6 kk, liityt koeajan jälkeen Tradekan sairauskassaan. Tradekan sairauskassa korvaa pääpiirteissään 80 % lääkärikäynneistä, fysioterapiasta, hieronnasta, psyko- ja lyhytterapiasta sekä lääkärin määräämistä lääkkeistä.

Tutustu henkilöstöetuihin ›

Kaikki avoimet työpaikat siivoojille ONNI kotisiivouksessa

Katso kaikki kotisiivoojien avoimet työpaikat ›

Helena kotisiivooja

 

Helena viihtyy hyvin kotisiivoojana

ONNIn kotisiivoojat mahdollistavat puhtaan kodin lapsiperheille, vanhuksille sekä muille kotisiivouksen asiakkaille. Kotisiivouksessa työtehtävät ja etenemismahdollisuudet ovat monipuolisia. "Parasta on se, että saan auttaa vanhuksia ja tavallisia lapsiperheitä.", kertoo kotisiivouksen työntekijä Helena. Kotisiivouksessa palkitsevaa on se, että oma kädenjälki on nähtävillä välittömästi ja että asiakkaat saavat puhtaan kodin. Tutustu kotisiivoojan työhön ONNIlla blogissamme

Kiinnostaako kotisiivoojan työ ONNIlla?

Lähetä hakemus helposti ja nopeasti verkossa. Et tarvitse hakemiseen CV:tä eli ansioluetteloa.

Katso kaikki kotisiivoojien avoimet työpaikat ›

Mikä on ONNI?

Kotimainen

ONNI on kotimainen sosiaali- ja terveydenhuoltoalan palveluyritys, jonka omistaa  suomalainen Tradeka-Yhtiöt Oy. ONNI on Med Group Oy:n markkinointinimi. Maksamme kaikki verot ja veroluontoiset maksut Suomeen.

Vastuullinen

ONNIn tavoitteena on olla alan vastuullisin toimija. Vastuullisuus on osa jokaisen onnilaisen päivittäistä työtä. Olemme sitoutuneet YK:n Global Compact -aloitteeseen. Julkaisemme vastuullisuusraporttimme vuosittain. 

Kasvuyritys

ONNI on SOTE-toimialaa uudistava kasvuyritys. Työllistämme noin 6500 alan ammattilaista liikevaihtomme lähestyessä 100 miljoonaa euroa.

Lue lisää blogissa

Jenni kertoo ONNIn hoitajapalveluissa työskentelystä
Rekrytointi / Kumppanipalvelut / ONNI / 21.6.2023

Jenni kertoo ONNIn hoitajapalveluissa työskentelystä

Palvelukoordinaattorin työ ONNIlla on mielenkiintoista, monipuolista ja etenkin kehittävää. Se on kuitenkin myös lisäksi...
Lue lisää ›
Niki kertoo millaista on työskennellä hoitajapalveluissa ONNIlla
Rekrytointi / Kumppanipalvelut / Kokemuksia / ONNI / 13.2.2023

Niki kertoo millaista on työskennellä hoitajapalveluissa ONNIlla

ONNI on kotimainen ja vastuullinen sosiaali- ja terveydenhuoltoalan yritys, joka toimii kuntien, sairaaloiden ja terveys...
Lue lisää ›
Saku kertoo millaista on työskennellä ONNIlla lääkärinä
Rekrytointi / Kumppanipalvelut / Kokemuksia / ONNI / 08.12.2022

Saku kertoo millaista on työskennellä ONNIlla lääkärinä

Lääkäri Saku Pelttari työskentelee ONNIn lääkäripalveluissa. Katso ja lue Sakun haastattelu lääkärin työstä ONNIlla.
Lue lisää ›