ONNI kotihoito RGB valk

Onni kotipalvelu ikäihmisille

Kotimainen ONNI tarjoaa laadukkaat palvelut sinulle tai läheisellesi. Kattavien ja yhdessä suunniteltujen kotipalveluiden avulla pyrimme mahdollistamaan asiakkaillemme mukavan, turvallisen ja laadukkaan elämän oman kodin rauhassa.

 

Mitä kotiapu sisältää?

ONNI kotipalvelua ostaessasi sovimme yhdessä palvelun sisällön sekä tavoitteemme. Tämän suunnitelman mukaan ammattitaitoiset kodinhoitajamme, kotiavustajamme ja lähihoitajamme tukevat asiakkaitamme erilaisissa arjen askareissa.

Palvelu voi sisältää esimerkiksi

  • avustamista henkilökohtaisessa hygieniassa, ruokailussa ja lääkkeiden antamisessa
  • kodinhoidollisten tehtävien tekemistä, kuten pyykkihuoltoa, ruoanlaittoa
  • hyvän terveyden ylläpitoon liittyviä tehtäviä, kuten arkikuntoutusta yhdessä tehden
  • asiointiapua ja neuvontaa, kuten saattamista lääkäriin tai pankkiin
  • mielen hyvinvoinnin tukemista, kuten keskustelutukea, yhdessä ulkoilua, saattamista kylään sekä tukea etuuksien hakemiseen tai vaikkapa turvalaitteiden hankintaan

Laske arvio palvelun hinnasta laskurilla

 

Mikä erottaa kotimaisen ONNIn muista?

Meillä ONNIlla kotipalvelu lähtee aidosta auttamisen halusta ja halusta tehdä työtä suurella sydämellä. Onnilaisia yhdistävät ystävällinen asenne ja kiireettömyys. Meille on tärkeää, että sinua tai läheistäsi hoitaa tuttu hoitaja, joka tuntee asiakkaan, heidän tarpeensa sekä kodin tavat. ONNI on myös täysin kotimainen, luotettava ja vastuullinen työnantaja, joka maksaa veronsa Suomeen, pitää huolta työntekijöistään ja asiakkaiden hyvinvoinnista.

Ota yhteyttä

Soita meille tästä: 09 8565 6542 ›

Hoivapalvelun hintalaskuri

Hintalaskurilla voit laskea asuinalueesi palveluiden hinnat ja laskea myös mahdollisen palvelusetelin käytöstä jäävän omavastuuosuuden. Huomioithan, että laskurin hinnat ovat arkipäivän hintoja. Hintoihin lisätään TES mukaiset lisät iltaisin sekä viikonloppuisin. Lisätietoja hinnoista saat asiakaspalvelustamme numerosta 0985646542.

Kotipalvelua ja kotisairaanhoitoa on tällä hetkellä saatavilla seuraavilla lukuisilla suurilla paikkakunnilla sekä niiden läheisyydessä. 

Laske hoivapalvelun hinta

Etelä-Suomi Itä-Suomi Keski-Suomi Länsi-Suomi Pohjois-Suomi

Palvelun tuntihinta: €/h

(Hinta sisältää kilometrikorvaukset kohtuullisen matkan päähän Hoivean toimistolta)

h

€/h

Hinta

?

Hinta ennen kotitalousvähennystä ?.


Jätä tarjouspyyntö

Kotisairaanhoito

Kotisairaanhoito tuo sairaanhoidon palvelut ikäihmisen, sairaan tai vammaisen ihmisen kotiin. Kotisairaanhoitopalvelulla huolehditaan kattavasti asiakkaiden hyvinvoinnista.

Mikä on palveluseteli?

Palveluseteli on vaivaton tapa ostaa hoivapalveluita. Setelin käyttäjänä voit valita, keneltä palvelusi osta kunnassasit. Täältä löydät selkeät ohjeet palvelusetelin käytöstä ja voit ottaa meihin yhteyttä.

Kotisiivous

ONNI kotisiivous tarjoaa siivousta arvonlisäverottomasti mikäli toimintakykysi on laskenut korkean iän tai sairauden, vamman tai liikuntaesteen vuoksi. Lisäksi siivous on kotitalousvähennyskelpoista.

Jätä meille yhteydenottopyyntö

Täytä lomake, niin olemme sinuun yhteydessä pian.