Kotipalvelua ikäihmisille

Soita meille: 09 8564 6542 ›

Jätä meille yhteydenottopyyntö

Täytä lomake, niin olemme sinuun yhteydessä pian. 

Laadukkaat kotipalvelut sinulle tai läheisellesi

Kattavien ja yhdessä suunniteltujen kotipalveluiden avulla pyrimme mahdollistamaan asiakkaillemme mukavan, turvallisen ja laadukkaan elämän oman kodin rauhassa. Kotipalvelua ostaessasi sovimme yhdessä palvelun sisällön sekä tavoitteemme, jonka mukaan ammattitaitoiset hoitajamme ja avustajamme tukevat asiakkaitamme erilaisissa arjen askareissa.

Usein kysyttyjä kysymyksiä kotipalvelusta

Sovimme aina yhdessä palvelua ostaessasi palvelun sisällöstä sekä tavoitteista, jonka mukaan ammattitaitoiset kodinhoitajamme, kotiavustajamme ja lähihoitajamme tukevat asiakkaitamme erilaisissa arjen askareissa.

Kotipalvelu voi sisältää esimerkiksi

  • avustamista henkilökohtaisessa hygieniassa, ruokailussa ja lääkkeiden antamisessa
  • kodinhoidollisten tehtävien tekemistä, kuten pyykkihuoltoa, ruoanlaittoa
  • hyvän terveyden ylläpitoon liittyviä tehtäviä, kuten arkikuntoutusta yhdessä tehden
  • asiointiapua ja neuvontaa, kuten saattamista lääkäriin tai pankkiin
  • mielen hyvinvoinnin tukemista, kuten keskustelutukea, yhdessä ulkoilua, saattamista kylään sekä tukea etuuksien hakemiseen tai vaikkapa turvalaitteiden hankintaan

Lisäksi tarjoamme seuraavia palveluita

Meillä ONNIlla kotipalvelu lähtee aidosta auttamisen halusta ja halusta tehdä työtä suurella sydämellä. Onnilaisia yhdistävät ystävällinen asenne ja kiireettömyys. Meille on tärkeää, että sinua tai läheistäsi hoitaa tuttu hoitaja, joka tuntee asiakkaan, heidän tarpeensa sekä kodin tavat. ONNI on myös täysin kotimainen, luotettava ja vastuullinen työnantaja, joka maksaa veronsa Suomeen, pitää huolta työntekijöistään ja asiakkaiden hyvinvoinnista.

Tiesithän, että voit itsemaksavana asiakkaana vähentää jopa 60% kotipalvelun ja siivouksen hinnasta kotitalousvähennyksen avulla?

ONNIn palvelut ovat nyt 60 % kotitalousvähennyskelpoisia ja vähennettävän määrän omavastuu on 100 euroa kalenterivuodessa. Kotitalousvähennystä voi saada kalenterivuodessa 3500 euroa/henkilö. Verohyödyn saa myös omille vanhemmille, isovanhemmille tai kesämökille ostetuista palveluista.

Tarjoamme siivous- ja kotipalvelua myös arvonlisäverottomasti, mikäli toimintakykysi on laskenut korkean iän tai sairauden, vamman tai liikuntaesteen vuoksi. Toimintakykyarvio tehdään maksuttomassa palvelukartoituksessamme.

Valitse kotimainen ja vastuullinen ONNI

Kotimaisuus

Olemme täysin kotimainen yritys ja maksamme kaikki veromme ja veroluontoiset kustannuksemme Suomeen. Työllistämme noin 5000 suomalaista.

Laadukas palvelu

Laatu tarkoittaa oikean palvelun toteuttamista oikea-aikaisesti, turvallisesti ja vastuullisesti. Meillä on ISO 9001:2015 -laatusertifikaatti. Olemme tukenasi arjessa ja elämän käänteissä.

Vastuullisuus

Tavoitteena on olla alamme vastuullisin yritys ja työnantaja. Haluamme yhdessä kehittää työpaikkaamme ja toimintaamme yhä paremmiksi. Edistämme yhdessä suomalaisten terveyttä ja hyvinvointia. 

Tutustu myös muihin kotiin vietäviin palveluihimme

ikäihmisten palvelut tilet_jalkahoito jalkaterapia

Jalkahoito ja jalkaterapia

Tarjoamme ammattitaitoista jalkahoitoa Joensussa, Kuopiossa, Mikkelissä sekä Savonlinnassa. 

ikäihmisten palvelut tilet_hieronta

Hieronta

Tarjoamme Mikkelissä rentouttavaa ja kiputiloja helpottavaa hierontaa ammattilaisen käsittelyssä.

ikäihmisten palvelut tilet_6

Fysioterapia

Tarjoamme fysioterapiaa Kuopiossa ja Savonlinnassa. Harjoittelun tavoitteena voi olla arjen askareiden sujuvoittaminen tai toimintakyvyn säilyttäminen.

Lue lisää

Ammattilaisen vinkit kotisiivouksesta kiinnostuneelle!
Siivouspalvelu / Kotiin vietävät palvelut / ONNI / 10.8.2022

Ammattilaisen vinkit kotisiivouksesta kiinnostuneelle!

Puhdas koti vaikuttaa positiivisesti jaksamiseen ja arki tuntuu mielekkäältä siistissä ympäristössä. Tässä kirjoituksess...
Lue lisää ›
Tukea iäkkään läheisen turvalliseen kotona asumiseen
Kotihoito / Siivouspalvelu / Kotisairaanhoito / Kotiin vietävät palvelut / Kokemuksia / ONNI / 26.7.2022

Tukea iäkkään läheisen turvalliseen kotona asumiseen

Mitä tehdä, kun oman vanhemman tai iäkkään läheisen kotona pärjääminen huolettaa? Apua ja tukea turvalliseen ja laadukka...
Lue lisää ›
Paluu arkeen - 3 vinkkiä!
Siivouspalvelu / Kotiin vietävät palvelut / 26.7.2022

Paluu arkeen - 3 vinkkiä!

Miltä näyttää perheen paluu arkeen kun kesä päättyy? On aika vaihtaa loma harrastuksiin, päiväkotipäiviin ja kouluhommii...
Lue lisää ›