ONNI kotihoito RGB valk

Onni kotipalvelu ikäihmisille

Kotimainen ONNI tarjoaa laadukkaat palvelut sinulle tai läheisellesi. Kattavien ja yhdessä suunniteltujen kotipalveluiden avulla pyrimme mahdollistamaan asiakkaillemme mukavan, turvallisen ja laadukkaan elämän oman kodin rauhassa.

 

Mitä kotiapu sisältää?

ONNI kotipalvelua ostaessasi sovimme yhdessä palvelun sisällön sekä tavoitteemme. Tämän suunnitelman mukaan ammattitaitoiset kodinhoitajamme, kotiavustajamme ja lähihoitajamme tukevat asiakkaitamme erilaisissa arjen askareissa.

Palvelu voi sisältää esimerkiksi

  • avustamista henkilökohtaisessa hygieniassa, ruokailussa ja lääkkeiden antamisessa
  • kodinhoidollisten tehtävien tekemistä, kuten pyykkihuoltoa, ruoanlaittoa
  • hyvän terveyden ylläpitoon liittyviä tehtäviä, kuten arkikuntoutusta yhdessä tehden
  • asiointiapua ja neuvontaa, kuten saattamista lääkäriin tai pankkiin
  • mielen hyvinvoinnin tukemista, kuten keskustelutukea, yhdessä ulkoilua, saattamista kylään sekä tukea etuuksien hakemiseen tai vaikkapa turvalaitteiden hankintaan

Laske arvio kotipalvelun hinnasta laskurilla


Muita palveluitamme

  • Mikkelissä, Kuopiossa sekä Savonlinnassa ONNIn palveluihin kuuluvat myös jalkaterapia, jalkahoito sekä hieronta.

  • Haluaisitko tilata ravitsevaa ja herkullista ruokaa suoraan omaan tai läheisesi kotiin?  ONNI tarjoaa ateriapalveluita Lahdessa, Imatralla sekä Itä-Suomen suurissa kaupungeissa. Lue lisää ateriapalveluista

 

Mikä erottaa kotimaisen ONNIn muista?

Meillä ONNIlla kotipalvelu lähtee aidosta auttamisen halusta ja halusta tehdä työtä suurella sydämellä. Onnilaisia yhdistävät ystävällinen asenne ja kiireettömyys. Meille on tärkeää, että sinua tai läheistäsi hoitaa tuttu hoitaja, joka tuntee asiakkaan, heidän tarpeensa sekä kodin tavat. ONNI on myös täysin kotimainen, luotettava ja vastuullinen työnantaja, joka maksaa veronsa Suomeen, pitää huolta työntekijöistään ja asiakkaiden hyvinvoinnista.

Ota yhteyttä

Soita meille tästä: 09 8564 6542 ›

Hoivapalvelun hintalaskuri

Hintalaskurilla voit laskea asuinalueesi palveluiden hinnat ja myös mahdollisen palvelusetelin käytöstä jäävän omavastuuosuuden. Huomioithan, että laskurin hinnat ovat arkipäivän hintoja. Iltaisin sekä viikonloppuisin hintoihin lisätään TES mukaiset lisät. Lisätietoja hinnoista saat asiakaspalvelustamme numerosta 09 856 465 42.

ONNIn palvelut ovat 40% kotitalousvähennyskelpoisia
ja vähennettävän määrän omavastuu on 100 euroa kalenterivuodessa. Kotitalousvähennystä voi saada kalenterivuodessa jopa 2 250 euroa/henkilö.

Voit ostaa siivous- ja kotipalvelujamme arvonlisäverottomana, jos toimintakykysi on heikentynyt esimerkiksi iän, vamman tai sairauden takia. Toimintakykyarvio tehdään maksuttomassa palvelukartoituksessamme.

Laske hoivapalvelun hinta

Etelä-Suomi Itä-Suomi Keski-Suomi Länsi-Suomi Pohjois-Suomi

Palvelun tuntihinta: €/h

(Hinta sisältää kilometrikorvaukset kohtuullisen matkan päähän Hoivean toimistolta)

h

€/h

Hinta

?

Hinta ennen kotitalousvähennystä ?.


Jätä tarjouspyyntö

ikaihmisten_palvelut_tilet_5

Kotisairaanhoito

Kotisairaanhoito tuo sairaanhoidon palvelut ikäihmisen, sairaan tai vammaisen ihmisen kotiin. Kotisairaanhoitopalvelulla huolehditaan kattavasti asiakkaiden hyvinvoinnista.

ikäihmisten palvelut tilet_7

Mikä on palveluseteli?

Palveluseteli on vaivaton tapa ostaa hoivapalveluita. Setelin käyttäjänä voit valita, keneltä palvelusi osta kunnassasit. Täältä löydät selkeät ohjeet palvelusetelin käytöstä ja voit ottaa meihin yhteyttä.

siivoustilet_2_

Kotitalousvähennys

Tarjoamme siivous- ja kotipalvelua arvonlisäverottomasti, mikäli toimintakykysi on laskenut korkean iän tai sairauden, vamman tai liikuntaesteen vuoksi. Lisäksi palvelumme ovat kotitalousvähennyskelpoista.

ikäihmisten palvelut tilet_jalkahoito jalkaterapia

Jalkahoito ja jalkaterapia

Tarjoamme ammattitaitoista jalkahoitoa Joensussa, Kuopiossa, Mikkelissä sekä Savonlinnassa. 

ikäihmisten palvelut tilet_hieronta

Hieronta

Rentouttavaa ja kiputiloja helpottavaa hierontaa ammattilaisen käsittelyssä Mikkelissä.

ikäihmisten palvelut tilet_6

Fysioterapia

Fysioterapiaa Kuopiossa ja Savonlinnassa. Harjoittelun tavoitteena voi olla arjen askareiden sujuvoittaminen tai toimintakyvyn säilyttäminen.

Jätä meille yhteydenottopyyntö

Täytä lomake, niin olemme sinuun yhteydessä pian.