Onni kotisiivous on apunasi arjessasi

Viikkosiivous, muuttosiivous, ikkunoiden pesu ja muut siivoustyöt hoituvat kotimaisen ONNIn ammattilaisilta käden käänteessä!

Jätä meille yhteydenottopyyntö

Täyttä lomake, niin olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.

Raumalla saat kotisiivouksen 1. kuukauden puoleen hintaan!

Tarjous on voimassa ainoastaan uusille asiakkaille Raumalla, kun uusi asiakas solmii vuoden 2021 aikana uuden säännöllisen kotisiivoussopimuksen ONNI kotisiivouksen kanssa. Valitse yhteydenottolomakkeessa siivouksen tyypiksi Tarjous: ensimmäinen kuukausi -50% lunastaaksesi edun.
 

Ota yhteyttä ja hyödynnä tarjous

ONNI kotisiivous siistii ja arki rullaa

ONNI on puhdas koti, jossa mieli lepää ja arki rullaa. Joskus kiire vie mennessään, toisinaan siivoaminen ei omin avuin onnistu ja välillä haluat vain käyttää aikasi johonkin tärkeämpään. ONNI kotisiivouksen ammattilaisilta ikkunoiden pesu, viikkosiistiminen, allergiakodin siivous tai saunan puhdistus käyvät ammattilaisen tarkkuudella käden käänteessä.

Tuntihinta 42,90€/h
Minimisiivousaika 2h.
Veloitamme 15 minuuttia matka-aikaa per siivooja.

Tarkista hintalaskurilla joko kotisiivousta on saatavilla paikkakunnallasi ja laske asuinalueesi kotisiivouksen hinta-arvio. Hinnat koskevat säännöllisesti tehtävää kotisiivousta.

Voit myös soittaa meille numeroon 09 8564 6542 arkisin klo 7-18 ja kysyä lisää palveluistamme. 


Kotisiivouksen hinnasto ›

Varaa kertasiivous pk-seudulle ›

Siivouslahjakortti pk-seudulle ja Pirkanmaalle ›

Laske arvio kotisiivouksen hinnasta

Etelä-Suomi Itä-Suomi Keski-Suomi Länsi-Suomi Pohjois-Suomi


Siivouksen hinta:
? /kk

Hinta kotitalousvähennyksen jälkeen

? /kk

Jätä tarjouspyyntö

 

 

 

Tiesithän, että voit vähentää jatkossa jopa 60% siivouksen hinnasta kotitalousvähennyksen avulla?

ONNIn palvelut ovat nyt 40% kotitalousvähennyskelpoisia ja vähennettävän määrän omavastuu on 100 euroa kalenterivuodessa. Kotitalousvähennystä voi saada kalenterivuodessa 2 250 euroa/henkilö. Verohyödyn saa myös omille vanhemmille, isovanhemmille tai kesämökille ostetuista palveluista. Kotitalousvähennyksen määrä tulee nousemaan 60 prosenttiin vuoden 2022 alusta lähtien, jolloin vähennystä voi saada kalenterivuodessa jopa 3500 euroa/henkilö. 

ONNI kotisiivous tarjoaa myös kotisiivousta arvonlisäverottomasti mikäli toimintakykysi on laskenut korkean iän tai sairauden, vamman tai liikuntaesteen vuoksi. Toimintakykyarvio tehdään maksuttomassa palvelukartoituksessamme.

 

ONNIn henkilöstö

Puhtaanapidon ammattilaisemme siivoavat sopimuksen mukaisesti kaikki kodin tilat. Kaikki työntekijämme on perehdytetty työskentelymenetelmiin, puhdistusaineisiin, välineisiin ja muihin käytäntöihin. Siivousta voi ostaa kuukausittaisena palveluna tai kertakäyntinä. Emme unohda työmme sosiaalista puolta; asiakkaan halutessa istahdamme mielellämme hetkeksi vaihtamaan kuulumiset tai hörppäämään kahvit. Työntekijöitämme sitoo vaitiolovelvollisuus. 

Siivousvälineet ja -aineet

Siivous on tekninen suoritus. Paras lopputulos vaatii oikeanlaiset välineet. Käytämme siivouksessa omia alan jälleenmyyjiltä hankittuja ammattilaisten työvälineitä ja puhdistusaineita. 

Selvitämme aina etukäteen kodin tilat ja siivoustarpeet. Siivoojamme osaavat tuoda jo ensimmäisellä kerralla mukanaan oikeanlaiset välineet, myös kodin erikoispintojen puhdistukseen. Teemme maksuttoman siivouskartoituksen puhelimitse, sähköpostilla tai fyysisesti asiakkaan kotona.

Laatu

Siivouspalvelu joustaa asiakkaan tarpeiden mukaan. Vaikka asiakas olisi tilannut säännöllisesti toistuvan ylläpitosiivouksen, hän voi aina pyytää esimerkiksi suppeamman tai laajemman siivouksen kuin tavallisesti. Myös uusi siivousaika järjestyy viikon sisällä ja kiiresiivoukset lyhyemmälläkin varoitusajalla. 

Otamme jatkuvasti vastaan palautetta ja kehitämme palvelua saamamme palautteen pohjalta. 

Hinnoitteluesimerkit kodin ylläpitosiivoukselle

Hinnat eivät sisällä tavaroiden tai lelujen keräämiseen kuluvaa aikaa. Hinnat ovat suuntaa-antavia. Hinta-arvion kotisiivouksen hinnasta saat pyytämällä tarjouksen hintalaskurimme kautta.

Oulun seutu

 
50-70 m²: 87,58 €

110-130 m²: 140,12 €

150-170 m²: 175,15 €

Pirkanmaa

 
60 m²: 105,63 €

130 m²: 169,00 €

170 m²: 211,25 €

Usein kysyttyjä kysymyksiä siivouspalvelustamme

Sovimme yhdessä etukäteen sanallisesti, mitä kodissa tullaan tekemään, ja lisäksi saat yksityiskohtaisen siivoussopimuksen. Siihen kirjataan yhdessä sovitut asiat ja siivouksen sisältö.

Et maksa ONNIn siivouspalveluista erillisiä kilometrikorvauksia. Laskemme kuitenkin asiakkaan luo saapumiseen kuluvan ajan osaksi siivousta. Tuloajan laskutus on enintään 15 minuuttia per siivooja.

Siivouspalvelusta lähetetään lasku siivouksen jälkeen sähköpostitse seuraavan kuun alkupuolella. ONNI ei ota vastaan käteistä, vaan siivouspalvelu maksetaan aina laskulla.

Toimitamme sinulle pyynnöstä koosteen edellisen vuoden siivouspalveluista, joten sinun tarvitsee vain lähettää kooste verottajalle, esimerkiksi veroilmoituksen liitteenä.

Vaihtoehtoisesti voit hyödyntää kotitalousvähennyksen kuukausittain. Silloin ilmoitat verottajalle kuukausittain toistuvan siivouspalvelun ostosumman. Veroprosenttisi pienenee, ja sinulle jää kuukausittain käteen kotitalousvähennyksen verran enemmän nettotuloja.

Voit antaa meille kotiavaimen, kertoa vara-avaimen säilytyspaikan tai olla meitä ovella vastassa. Voit myös hyvin olla kotona koko siivoamisen ajan. Toivomme kuitenkin, että siivoojamme saavat työrauhan.

Kaikki ONNIn siivoojat ovat ammattilaisia. Se tarkoittaa, että meillä on laaja kokemus erilaisista kodeista ja pinnoista sekä niille sopivista siivousvälineistä ja -aineista. Konsteja ja tekniikkaa on käytössä runsaasti, eikä siivoojillamme mene sormi suuhun haastavissakaan tilanteissa.

Siivoojamme tuovat kaikki siivousvälineet ja -aineet mukanaan, mutta käytämme kodin omaa imuria, jos sitä toivotaan. Talon oman imurin käyttö on paras vaihtoehto allergisia ajatellen. Tarkistamme tilanteen aina ennen ensimmäistä siivouskertaa.

Kiiltävän puhdas ja raikkaalta tuoksuva koti syntyy ammattisiivoojan huolenpidolla!

Pyrimme siihen, että tietyssä kodissa käyvät samat ONNIn siivoojat. He oppivat tuntemaan talon erityispiirteet, tilat ja asukkaiden tarpeet, jolloin pystymme palvelemaan sinua kaikkein parhaiten.

Monia huolettaa päästää kotiin vieras ihminen – ikään kuin arvioimaan sen kuntoa. Huoli on kuitenkin turha. Siivoojamme eivät tule arvostelemaan kotia, vaan tekemään työtään. Kodin siistimiseen ja järjestelyyn ennen siivoojan tuloa ei olekaan mitään syytä.

ONNIn siivoojat toivovat, että kodin siivous todella jätetään meille. Päästä siis itsesi vähemmällä ja nauti rauhallisin mielin siivouksen näkyvistä tuloksista!

Koti on meille jokaiselle paikka, jossa saa rentoutua ja olla oma itsensä. Kunnioitammekin jokaisen talon ja sen asukkaiden yksityisyyttä. Työntekijöitämme sitoo vaitiolovelvollisuus, eikä kodeista puhuta edes siivoojien kesken, elleivät kyseessä ole saman kohteen siivoojat.

Ylläpitosiivouksessa ONNIn siivoojat eivät koskaan avaa kodin kaappeja tai laatikoita. Suursiivouksen yhteydessä kaappien tyhjennys voi olla tarpeen, jolloin asiasta sovitaan erikseen. Voimme myös sopia, että tietyt tilat jätetään siivouksen ulkopuolelle.

Luottamus on meille yhtä tärkeä asia kuin viimeistelty työnjälki ja siivoojiemme ammattitaito.

Jos et ole tyytyväinen siivouksen lopputulokseen, kerro meille asiasta saman tien, niin tulemme korjaamaan asian. Tilanteesta riippuen voimme siivota koko talon tai korjata työnjäljen siinä tilassa, jossa oli puutteita. Tietyissä tapauksissa voimme myös hyvittää siivouksen hinnasta.

Vahinkoja varten ONNIlla on asianmukainen vastuuvakuutus, ja korjaamme tai korvaamme aina aiheuttamamme vahingot. Esimerkiksi jos pesuainetta pääsee vuotamaan parketille ja se vaurioituu, vakuutuksemme kattaa korjauskustannukset.

Mikä erottaa Onni kotisiivouksen muista alan toimijoista?

Saamme vuosittain tuhannet kodit tuntumaan ihanan puhtailta ja tuoksumaan luonnollisen raikkailta. Suuri osa asiakkuuksistamme syntyy siten, että olemassa oleva asiakkaamme on suositellut meitä siivousta tarvitsevalle tuttavalleen. Uskomme sen kielivän palvelumme hyvästä laadusta ja tyytyväisistä asiakkaista.

 

Tässä muutamia asioita, jotka erottavat kotisiivouksemme monista muista siivouspalveluista:


  • Kaikki työntekijämme ovat meidän omia ja työhön koulutettuja ammattilaisia, joiden vaihtuvuus on hyvin pieni. Emme siis käytä vuokratyövoimaa, koska silloin emme voi taata kotisiivouksen laatua.
  • Siivouksen esimies on aina mukana uuden kohteen ensisiivouksessa. Näin alkukartoituksessa sovitut asiat tulevat varmasti otetuksi huomioon.
  • Käytämme luonnonmukaisia pesuaineita ja uusinta siivouskalustoa parhaan lopputuloksen saavuttamiseksi. Voimme käyttää myös asiakkaan omia pesuaineita, mikäli näin on sovittu.
  • Pidämme luotettavuutta työmme ykkösprioriteettina, koska työmme tapahtuu asiakkaidemme kodeissa. Siksi pidämme kaikista sovituista asioista sekä aikatauluista kiinni, ja työskentelemme kodeissa samalla kunnioituksella, kuin sinäkin tai jokainen muu asiakkaammekin työskentelisi meidän kodeissamme.
  • Siivouspalvelumme on joustava ja monipuolinen. Jos asiakkaamme haluaa, että pesemme hänen uuninsa ensi kerralla, niin hän voi vain jättää pyyntönsä esimerkiksi lapulle kotiinsa ja me hoidamme homman.

Jätä meille yhteydenottopyyntö

Täytä lomake, niin olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.

Lue lisää kotisiivouksesta

Yllätä läheisesi aineettomalla joululahjalla
Siivouspalvelu / ONNI hoiva / 26.11.2021

Yllätä läheisesi aineettomalla joululahjalla

Pohditko mitä antaa tänä vuonna läheisillesi joululahjaksi? Onnistunut lahja on saajansa näköinen...

Lue lisää ›
Kotitalousvähennys nousee 60 prosenttiin
Siivouspalvelu / 02.11.2021

Kotitalousvähennys nousee 60 prosenttiin

Kyseessä on kahden vuoden kotitalousvähennyskokeilu, jossa kotitalousvähennys nousee siivous-, ho...

Lue lisää ›
Mutkatonta -blogin Markus kertoo kuinka löytää hyvän kotisiivousfirman
Siivouspalvelu / ONNI hoiva / 14.9.2021

Mutkatonta -blogin Markus kertoo kuinka löytää hyvän kotisiivousfirman

Mitä tulisi ottaa huomioon kotisiivousta hankkiessa? Mistä kaikesta koostuu hyvä kotisiivous? M...

Lue lisää ›