Onni kotisiivous on apunasi arjessasi

Viikkosiivous, muuttosiivous, ikkunoiden pesu ja muut siivoustyöt hoituvat kotimaisen ONNIn ammattilaisilta käden käänteessä!

Jätä meille yhteydenottopyyntö

Täyttä lomake, niin olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.

Kotisiivouksen 1. kuukausi puoleen hintaan!

Uutena ONNI kotisiivouksen asiakkaana saat 1. kuukauden nyt puoleen hintaan, kun solmit kanssamme säännöllisen kotisiivoussopimuksen to 30.9. mennessä. Etua ei voi yhdistää muihin etuihin tai aiempiin kotisiivoussopimuksiin.
 
Etu on voimassa seuraavilla paikkakunnilla/alueilla: Alavieska, Espoo, Haapavesi, Helsinki, Imatra, Joensuu, Kalajoki, Kauhajoki, Kauniainen, Kokkola, Kuopio, Kärsämäki, Lahti, Mikkeli, Oulainen, Pirkanmaa, Porvoo, Raahe, Savonlinna, Seinäjoki, Sievi, Siikalatva (Pulkkila, Piippola, Rantsila), Vantaa, Vaasa ja Ylivieska.

Jätä meille yhteydenottopyyntö

Täyttä lomake, niin olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.

Onni kotisiivous siistii ja arki rullaa

ONNI on puhdas koti, jossa mieli lepää ja arki rullaa. Joskus kiire vie mennessään, toisinaan siivoaminen ei omin avuin onnistu ja välillä haluat vain käyttää aikasi johonkin tärkeämpään. ONNI kotisiivouksen ammattilaisilta ikkunoiden pesu, viikkosiistiminen, allergiakodin siivous tai saunan puhdistus käyvät ammattilaisen tarkkuudella käden käänteessä.

Tiesithän, että siivoustyö on kotitalousvähennyskelpoista, ja verohyödyn saa myös omille lapsille, vanhemmille, isovanhemmille tai kesämökille ostetuista palveluista. ONNI kotisiivous tarjoaa myös siivousta arvonlisäverottomasti mikäli toimintakykysi on laskenut korkean iän tai sairauden, vamman tai liikuntaesteen vuoksi.

Kiinteä tuntihinta 37,10-40,95€/h
Minimisiivousaika 2h.
Veloitamme 15 minuuttia matka-aikaa per siivooja.


Laske siivouspalvelun hinta laskurilla ›

Katso hinnoitteluesimerkit kodin ylläpitosiivoukselle ›

Kotisiivouksen hinnasto ›

Varaa kertasiivous pk-seudulle ›

Siivouslahjakortti pk-seudulle ›

Katso usein kysyttyjä kysymyksiä ›

Kotisiivouksen hintalaskuri

Hintalaskurilla voit laskea asuinalueesi kotisiivouksen hinnan. Hinnat koskevat säännöllisesti tehtävää kotisiivousta.

Tarkista laskurilla, onko kotisiivousta jo saatavilla paikkakunnaltasi.

Voit myös soittaa meille numeroon 09 8564 6542 ja kysyä lisää palveluistamme. ONNI asiakaspalvelu vastaa arkisin klo 8-16.

Tuntihinnoittelumme näet kotisiivoushinnastostamme. 

Muuttosiivous >

ONNIn palvelut ovat 40% kotitalousvähennyskelpoisia
ja vähennettävän määrän omavastuu on 100 euroa kalenterivuodessa. Kotitalousvähennystä voi saada kalenterivuodessa jopa 2 250 euroa/henkilö.

Voit ostaa siivous- ja kotipalvelujamme arvonlisäverottomana, jos toimintakykysi on heikentynyt esimerkiksi iän, vamman tai sairauden takia. Toimintakykyarvio tehdään maksuttomassa palvelukartoituksessamme.

Laske arvio kotisiivouksen hinnasta

Etelä-Suomi Itä-Suomi Keski-Suomi Länsi-Suomi Pohjois-Suomi


Siivouksen hinta:
? /kk

Hinta kotitalousvähennyksen jälkeen

? /kk

Jätä tarjouspyyntö

ONNIn henkilöstö

Puhtaanapidon ammattilaisemme siivoavat sopimuksen mukaisesti kaikki kodin tilat. Kaikki työntekijämme on perehdytetty työskentelymenetelmiin, puhdistusaineisiin, välineisiin ja muihin käytäntöihin. Siivousta voi ostaa kuukausittaisena palveluna tai kertakäyntinä. Emme unohda työmme sosiaalista puolta; asiakkaan halutessa istahdamme mielellämme hetkeksi vaihtamaan kuulumiset tai hörppäämään kahvit. Työntekijöitämme sitoo vaitiolovelvollisuus. 

Siivousvälineet ja -aineet

Siivous on tekninen suoritus. Paras lopputulos vaatii oikeanlaiset välineet. Käytämme siivouksessa omia alan jälleenmyyjiltä hankittuja ammattilaisten työvälineitä ja puhdistusaineita. 

Selvitämme aina etukäteen kodin tilat ja siivoustarpeet. Siivoojamme osaavat tuoda jo ensimmäisellä kerralla mukanaan oikeanlaiset välineet, myös kodin erikoispintojen puhdistukseen. Teemme maksuttoman siivouskartoituksen puhelimitse, sähköpostilla tai fyysisesti asiakkaan kotona.

Laatu

Siivouspalvelu joustaa asiakkaan tarpeiden mukaan. Vaikka asiakas olisi tilannut säännöllisesti toistuvan ylläpitosiivouksen, hän voi aina pyytää esimerkiksi suppeamman tai laajemman siivouksen kuin tavallisesti. Myös uusi siivousaika järjestyy viikon sisällä ja kiiresiivoukset lyhyemmälläkin varoitusajalla. 

Otamme jatkuvasti vastaan palautetta ja kehitämme palvelua saamamme palautteen pohjalta. 

Hinnoitteluesimerkit kodin ylläpitosiivoukselle

Hinnat eivät sisällä tavaroiden tai lelujen keräämiseen kuluvaa aikaa. Hinnat ovat suuntaa-antavia. Tarkan hinnan saat pyytämällä tarjouksen hintalaskurimme kautta.

Oulun seutu

 
50-70 m²: 87,58 €

110-130 m²: 140,12 €

150-170 m²: 175,15 €

Pirkanmaa

 
60 m²: 105,63 €

130 m²: 169,00 €

170 m²: 211,25 €

Usein kysyttyjä kysymyksiä siivouspalvelustamme

 

1. Tehdäänkö siivouspalveluista kirjallinen sopimus?

Kerromme sinulle etukäteen sanallisesti, mitä kodissa tullaan tekemään, ja lisäksi saat yksityiskohtaisen siivoussopimuksen. Siihen kirjataan yhdessä sovitut asiat ja siivouksen sisältö.

2. Tuovatko siivoojat myös siivousvälineet mukanaan?

Siivoojamme tuovat kaikki siivousvälineet ja -aineet mukanaan, mutta käytämme kodin omaa imuria, jos sitä toivotaan. Talon oman imurin käyttö on paras vaihtoehto allergisia ajatellen. Tarkistamme tilanteen aina ennen ensimmäistä siivouskertaa.

3. Pitääkö minun antaa siivoojalle kodin avain?

Voit antaa meille kotiavaimen, kertoa vara-avaimen säilytyspaikan tai olla meitä ovella vastassa. Voit myös hyvin olla kotona koko siivoamisen ajan. 

4. Voinko maksaa kotisiivouksen käteisellä?

ONNI hoiva ei ota vastaan käteistä, vaan siivouspalvelu maksetaan aina laskulla. Lasku lähetetään siivouksen jälkeen sähköpostitse seuraavan kuun alkupuolella.

5. Mitä jos en ole tyytyväinen siivouksen lopputulokseen?

Kerro meille asiasta saman tien, niin tulemme korjaamaan asian. Tilanteesta riippuen voimme siivota koko talon tai korjata työnjäljen siinä tilassa, jossa oli puutteita. Tietyissä tapauksissa voimme myös hyvittää siivouksen hinnasta.

6. Miten toimitaan, jos siivooja särkee jotain?

ONNI hoivalla on vahinkojen varalta asianmukainen vastuuvakuutus, ja korjaamme tai korvaamme aina aiheuttamamme vahingot. Esimerkiksi jos pesuainetta pääsee vuotamaan parketille ja se vaurioituu, vakuutuksemme kattaa korjauskustannukset.

7. Siivoaako kotini aina eri siivooja vai voinko saada vakisiivoojan?

Pyrimme siihen, että tietyssä kodissa käyvät samat ONNIn siivoojat. He oppivat tuntemaan talon erityispiirteet, tilat ja asukkaiden tarpeet, jolloin pystymme palvelemaan sinua kaikkein parhaiten.

8. Miten varmistatte asiakkaiden yksityisyyden?

Ylläpitosiivouksessa ONNIn kotisiivoojat eivät koskaan avaa kodin kaappeja tai laatikoita. Suursiivouksen yhteydessä kaappien tyhjennys voi olla tarpeen, jolloin asiasta sovitaan erikseen. Voimme myös sopia, että tietyt tilat jätetään siivouksen ulkopuolelle. Lisäksi siivoojiamme sitoo vaitiolovelvollisuus.

9. Voinko olla paikalla kotini siivouksen aikana?

Voit hyvin olla kotona koko siivoamisen ajan. Toivomme kuitenkin, että siivoojamme saavat työrauhan.

10. Miten haen kotitalousvähennystä?

Toimitamme sinulle pyynnöstä koosteen edellisen vuoden siivouspalveluista, joten sinun tarvitsee vain lähettää kooste verottajalle, esimerkiksi veroilmoituksen liitteenä.

Vaihtoehtoisesti voit hyödyntää kotitalousvähennyksen kuukausittain. Silloin ilmoitat verottajalle kuukausittain toistuvan siivouspalvelun ostosumman. Veroprosenttisi pienenee, ja sinulle jää kuukausittain käteen kotitalousvähennyksen verran enemmän nettotuloja.

11. Joudunko maksamaan siivouksesta erikseen matkakorvauksia?

Et maksa ONNIn siivouspalveluista erillisiä kilometrikorvauksia. Laskemme kuitenkin asiakkaan luo saapumiseen kuluvan ajan osaksi siivousta. Tuloajan laskutus on enintään 15 minuuttia per siivooja.

FAQ

Siivotaankohan WC kunnolla? Luuttuaako siivooja parkettilattian oikeilla välineillä? Tuleeko puhdasta myös mattojen alta?

Kaikki ONNIn siivoojat ovat ammattilaisia. Se tarkoittaa, että meillä on laaja kokemus erilaisista kodeista ja pinnoista sekä niille sopivista siivousvälineistä ja -aineista. Konsteja ja tekniikkaa on käytössä runsaasti, eikä siivoojillamme mene sormi suuhun haastavissakaan tilanteissa. Kiiltävän puhdas ja raikkaalta tuoksuva koti syntyy ammattisiivoojan huolenpidolla!

 

FAQ
Mitähän se siivooja meidänkin kodista ajattelee?

Monia huolettaa päästää kotiin vieras ihminen – ikään kuin arvioimaan sen kuntoa. Huoli on kuitenkin turha. Siivoojamme eivät tule arvostelemaan kotia, vaan tekemään työtään. Kodin siistimiseen ja järjestelyyn ennen siivoojan tuloa ei olekaan mitään syytä.

ONNIn kotisiivoojat toivovat, että kodin siivous todella jätetään meille. Päästä siis itsesi vähemmällä ja nauti rauhallisin mielin siivouksen näkyvistä tuloksista!

FAQ
Kuinka varmistatte, että yksityisyyteni säilyy?

Koti on meille jokaiselle paikka, jossa saa rentoutua ja olla oma itsensä. Kunnioitammekin jokaisen talon ja sen asukkaiden yksityisyyttä. Työntekijöitämme sitoo vaitiolovelvollisuus, eikä kodeista puhuta edes siivoojien kesken, elleivät kyseessä ole saman kohteen siivoojat.

Luottamus on meille yhtä tärkeä asia kuin viimeistelty työnjälki ja siivoojiemme ammattitaito.

Mikä erottaa Onni kotisiivouksen muista alan toimijoista?

Saamme vuosittain tuhannet kodit tuntumaan ihanan puhtailta ja tuoksumaan luonnollisen raikkailta. Suuri osa asiakkuuksistamme syntyy siten, että olemassa oleva asiakkaamme on suositellut meitä siivousta tarvitsevalle tuttavalleen. Uskomme sen kielivän palvelumme hyvästä laadusta ja tyytyväisistä asiakkaista.

 

Tässä muutamia asioita, jotka erottavat kotisiivouksemme monista muista siivouspalveluista:


  • Kaikki työntekijämme ovat meidän omia ja työhön koulutettuja ammattilaisia, joiden vaihtuvuus on hyvin pieni. Emme siis käytä vuokratyövoimaa, koska silloin emme voi taata kotisiivouksen laatua.
  • Siivouksen esimies on aina mukana uuden kohteen ensisiivouksessa. Näin alkukartoituksessa sovitut asiat tulevat varmasti otetuksi huomioon.
  • Käytämme luonnonmukaisia pesuaineita ja uusinta siivouskalustoa parhaan lopputuloksen saavuttamiseksi. Voimme käyttää myös asiakkaan omia pesuaineita, mikäli näin on sovittu.
  • Pidämme luotettavuutta työmme ykkösprioriteettina, koska työmme tapahtuu asiakkaidemme kodeissa. Siksi pidämme kaikista sovituista asioista sekä aikatauluista kiinni, ja työskentelemme kodeissa samalla kunnioituksella, kuin sinäkin tai jokainen muu asiakkaammekin työskentelisi meidän kodeissamme.
  • Siivouspalvelumme on joustava ja monipuolinen. Jos asiakkaamme haluaa, että pesemme hänen uuninsa ensi kerralla, niin hän voi vain jättää pyyntönsä esimerkiksi lapulle kotiinsa ja me hoidamme homman.

Jätä meille yhteydenottopyyntö

Täytä lomake, niin olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.

ONNI kotisiivous RGB
Tilaa siivouspalvelu numerosta 09 8564 6542
Soita meille: 09 8564 6542

Lue lisää siivouspalvelusta

Mutkatonta -blogin Markus kertoo kuinka löytää hyvän kotisiivousfirman
Siivouspalvelu / ONNI hoiva / 14.9.2021

Mutkatonta -blogin Markus kertoo kuinka löytää hyvän kotisiivousfirman

Mitä tulisi ottaa huomioon kotisiivousta hankkiessa? Mistä kaikesta koostuu hyvä kotisiivous? M...

Lue lisää ›
Siivousapua arkeen!
Siivouspalvelu / ONNI hoiva / 26.7.2021

Siivousapua arkeen!

Kun on aika levähtää, se on mukavaa tehdä raikkaan puhtaassa kodissa ja ilman tarvetta tarttua im...

Lue lisää ›
Paluu arkeen - 3 vinkkiä!
Siivouspalvelu / ONNI hoiva / 26.7.2021

Paluu arkeen - 3 vinkkiä!

Miltä näyttää perheen paluu arkeen kun kesä päättyy? On aika vaihtaa loma harrastuksiin, päiväkot...

Lue lisää ›