Laadukasta kotisairaanhoitoa

Tarjoamme laadukasta yksityistä kotisairaanhoitoa useissa Suomen kunnissa, myös palvelusetelillä.

Soita meille: 09 8564 6542 ›

Jätä meille yhteydenottopyyntö

Täytä lomake, niin olemme sinuun yhteydessä pian.

Kotisairaanhoitoa ikäihmisille, sairaille ja vammaisille henkilöille

Kotisairaanhoito on vaivatonta, turvallista ja tukee mukavaa elämää oman kodin rauhassa. ONNIlta saat hoivapalvelut kotiisi kertaluontoisesta käynnistä ympärivuorokautiseen hoitoon. Palvelu suunnitellaan yhdessä asiakkaan kanssa, ikä, terveydentila sekä koti huomioiden. Autamme sinua myös toipuessasi leikkauksesta.
 
ONNIn kotisairaanhoidon ammattilaiset tekevät sairaalasta kotiutumisen helpoksi, mahdollistavat mielekkään elämän kotona ja tukevat läheisiä potilaan kotihoidossa. Hoitajan käynti kotona voi sisältää mm. verikokeiden ottoa, lääkeinjektioita, lääkkeiden annostelua, haavanhoitoa. Pitkän kokemuksen omaavat hoitajamme voivat tehdä lisäksi myös monia muita vaativiakin toimenpiteitä.
 
Lue lisää leikkauksen jälkeisestä hoidosta ›

Ota yhteyttä

Soita meille tästä: 09 8564 6542 ›

Jätä meille yhteydenottopyyntö

Täytä lomake, niin olemme sinuun yhteydessä pian. 

Usein kysyttyjä kysymyksiä kotisairaanhoidosta

Hoitajan käynti kotona voi sisältää mm. verikokeiden ottoa, lääkeinjektioita, lääkkeiden annostelua tai haavanhoitoa. Pitkän kokemuksen omaavat hoitajamme voivat tehdä lisäksi myös monia muita vaativiakin toimenpiteitä. Palvelu suunnitellaan yhdessä asiakkaan kanssa, ikä, terveydentila sekä koti huomioiden.

ONNIn kotisairaanhoidon ammattilaiset tekevät sairaalasta kotiutumisen helpoksi, mahdollistavat mielekkään elämän kotona ja tukevat läheisiä potilaan kotihoidossa.
Lue lisää leikkauksen jälkeisestä hoidosta ›

Lisäksi voit hankkia ONNIlta muita kotihoidon palveluita kotiavusta kotisiivoukseen, jotta hyvä elämä kotona on mahdollista myös tulevaisuudessa.

Ensimmäinen kartoituskäynti on asiakkaalle maksuton. Käyntimme aikana käymme läpi toiveesi ja ajatuksesi hoitoon liittyen ja vastaamme sinua mietityttäviin kysymyksiin. Palvelukartoitus ei sido sinua mihinkään, vaan sen tarkoitus on helpottaa päätöksentekoasi palvelun tilaamiseen liittyen.

Mikäli olet yksityinen asiakkaamme, voit maksaa palvelun itse tai kunnan myöntämällä palvelusetelillä. Kunnat ja yritykset puolestaan voivat hankkia palvelua kertaluontoisesti tai jatkuvalla palvelusopimuksella.

Valitse kotimainen ja vastuullinen ONNI

Kotimaisuus

Olemme täysin kotimainen yritys ja maksamme kaikki veromme ja veroluontoiset kustannuksemme Suomeen. Työllistämme noin 5000 suomalaista.

Laadukas palvelu

Laatu tarkoittaa oikean palvelun toteuttamista oikea-aikaisesti, turvallisesti ja vastuullisesti. Meillä on ISO 9001:2015 -laatusertifikaatti. Olemme tukenasi arjessa ja elämän käänteissä.

Vastuullisuus

Tavoitteena on olla alamme vastuullisin yritys ja työnantaja. Haluamme yhdessä kehittää työpaikkaamme ja toimintaamme yhä paremmiksi. Edistämme yhdessä suomalaisten terveyttä ja hyvinvointia. 

Tutustu myös muihin kotiin vietäviin palveluihimme

ikäihmisten palvelut tilet_set 2_

Kotihoito

Yksilöllisesti suunnitellun ja laadukkaan kotihoidon avulla kotona asuminen on lähes kaikille mahdollista ja useimmiten laitoshoiva voidaan välttää. Aamusta iltaan tavoitettavissa oleva tuttu hoitohenkilökunta tekee kotona asumisesta turvallista ja mukavaa.

ikäihmisten palvelut tilet_7

Kotipalvelu

Kotipalvelu tukee ja auttaa, kun asiakas tarvitsee sairauden tai alentuneen toimintakyvyn vuoksi apua kotiin selviytyäkseen arkipäivän askareista tai apua esim. henkilökohtaisen hygienian hoitoon.

ikäihmisten palvelut tilet_6

Veteraanipalvelut

ONNI on lämminhenkinen avustaja, joka pitää huolta veteraaneista sekä avustaa heitä asumisessa, arjen askareissa ja toimintakyvyn ylläpidossa. Teemme tarvittaessa myös kotisairaanhoidon tehtäviä.

Lue lisää kotisairaanhoidosta

Tukea iäkkään läheisen turvalliseen kotona asumiseen
Kotihoito / Siivouspalvelu / Kotisairaanhoito / Kotiin vietävät palvelut / Kokemuksia / ONNI / 26.7.2022

Tukea iäkkään läheisen turvalliseen kotona asumiseen

Mitä tehdä, kun oman vanhemman tai iäkkään läheisen kotona pärjääminen huolettaa? Apua ja tukea turv...

Lue lisää ›
Hoivapalveluiden vastuullinen hankinta
Kotihoito / Kotisairaanhoito / Kotiin vietävät palvelut / Palveluseteli / Vastuullisuus / 06.10.2019

Hoivapalveluiden vastuullinen hankinta

Mitä hoivapalveluiden vastuullisuus on, miten sitä pitäisi arvioida ja kehittää? Entä miten hoivan v...

Lue lisää ›
Säännöllinen kotisairaanhoito osana arkea
Kotihoito / Kotisairaanhoito / Kotiin vietävät palvelut / 11.4.2018

Säännöllinen kotisairaanhoito osana arkea

Kun opetusneuvos Jussi Hyväriselle tuli kolmetoista vuotta sitten jalkavaivojen takia ajankohtaiseks...

Lue lisää ›

Palveluita ikäihmisille

ikäihmisten palvelut tilet_7

Kotipalvelu

Kotipalvelu tukee ja auttaa, kun tarvitset sairauden tai alentuneen toimintakyvyn vuoksi apua kodin ja  arkipäivän askareisiin.

ikäihmisten palvelut tilet_4

Omaishoitajan vapaa

ONNI pitää huolta läheisestäsi omaishoitajan vapaasi ajan. Luotettava henkilökunta on läheisesi apuna kodin askareissa, asioinnissa sekä hoitotyössä. 

siivoustilet 800x600px_6

Kotisiivous

ONNI kotisiivouksen ammattilaisilta sujuu säännöllinen ja kertaluontoinen siivous ammattilaisen tarkkuudella käden käänteessä.

ikäihmisten palvelut tilet_jalkahoito jalkaterapia

Jalkahoito ja jalkaterapia

Tarjoamme ammattitaitoista jalkahoitoa Joensussa, Kuopiossa, Mikkelissä sekä Savonlinnassa. 

ikäihmisten palvelut tilet_hieronta

Hieronta

Rentouttavaa ja kiputiloja helpottavaa hierontaa ammattilaisen käsittelyssä Mikkelissä.

ikäihmisten palvelut tilet_6

Fysioterapia

Fysioterapiaa Kuopiossa ja Savonlinnassa. Harjoittelun tavoitteena voi olla arjen askareiden sujuvoittaminen tai toimintakyvyn säilyttäminen.