Onni löytyy Imatralta

Kotihoito-, ateria- ja asumispalvelut ikäihmisille Imatralla

 

ONNI - kotihoitoa ikäihmisille Imatralla

ONNI tuottaa kotihoidon palveluita asiakkaille

ONNI tuottaa asiakkailleen kotipalvelua, kotisairaanhoitoa, kotisiivousta sekä ateriapalveluita joka päivä 7-21. 

Palvelu räätälöidään kunkin asiakkaan toiveiden mukaisesti. Arjen apu voi olla esimerkiksi apteekkiasiointia tai kodin siisteydestä huolehtimistä.

Tavoitteenamme on tukea asukkaidemme itsenäistä ja omannäköistä elämää. Ylläpidämme asiakkaidemme omatoimisuutta sekä hyvää toimintakykyä siten, että itsenäinen ja laadukas elämä omassa kodissa olisi mahdollista mahdollisimman pitkään.

Sinun tai läheisesi palvelu suunnitellaan yksilölliseksi ja hoito- sekä palvelusuunnitelmassa huomioidaan voimavarat sekä läheisten apu. Yhteisesti räätölöidyt palvelut kirjataan palvelusopimukseen.

ONNIlaisina meille on asiakkaidemme yksityisyys, omannäköisen elämän tukeminen ja tyytyväisyys palveluihin on ensiarvoisen tärkeää.

Asukkaalla on mahdollisuus hakea tuetun asumisen palveluseteliä tai henkilökohtaista budjettia, jonka myöntäjänä toimii Eksote. Useista palveluista voi hakea kotitalousvähennystä. 

 

ONNI ateriapalvelut

Edullista, maukasta ja ravintoarvoiltaan oikeanlaista kotiruokaa.
Sinun mahdollisuutesi tilata ONNI hoivalta lounas suoraan kotiisi. Voit tilata ruoan joka arkipäivä tai esimerkiksi muutamia kertoja viikossa. Luonnollisesti huomioon otetaan erikoisruokavaliot.

Pasinkujalla ja Kauppakadulla sekä seniorikoti Iltatähden lounasravintolat toimivat arkisin myös viihtyisinä lounaspaikkana niin asukkaille kuin ulkopuolisille ruokailijoille. Iltatähden lounasravintolassa syödystä lounaasta annetaan Tradekan jäsenille 10 %:n alennus (jäsenkortti).

 

Yhteydenotto

ONNI ateriapalvelut
puh. 041 730 3938 (arkisin klo 9.00 - 13.00)
ateriapalvelu@onnihoiva.fi


ONNI kotihoito

Anne Liimatta
Imatran kotihoidon tiimiesimies
puh. 040 771 4684
tai anne.liimatta@onnihoiva.fi

Minna Nuutinen
työnsuunnittelija
puh. 041 730 3938
tai minna.nuutinen@onnihoiva.fi

ONNIn vastuulla on palvelutalon palveluliiketoiminta ja yhditys pitää huolen kiinteistöjen ylläpidosta, asukasvalinnasta, virike- ja virkistystoiminnasta sekä järjestöyhteistyöstä.

IPTY 800x533px_2

ONNIn palvelut Imatralla

Kotihoito auttaa muun muassa aamu- ja iltatoimissa, ruokailussa, siivouksessa, henkilökohtaisen hygienian hoidossa ja voinnin seurannassa. Tukipalvelut helpottavat myös arkea kodin ulkopuolella, esimerkiksi apteekissa tai ruokaostoksilla.

Kotisairaanhoito auttaa pärjäämään kotona ja tarjoaa ammattitaitoista  sairauden hoitoa. Hoito suunnitellaan yhteistyössä asiakkaan ja omaisten kanssa.

Ateriapalvelu valmistaa ja kuljettaa edullista, maukasta ja terveellistä kotiruokaa suoraan kotiisi. Lounaan voi nauttia myös osassa IPTY ry:n vuokratalojen ruokaloissa.

Kuten meillä Imatralla sanotaan: Älä huoli, myö hoijetaan!

 

IPTY ry:n palvelutalot Imatralla

 

Kauppakatu, Mansikkala, p. 040 577 8851

Peltolankatu, Vuoksenniska, p. 040 577 8853

Ensontie, Rajapatsas, p. 040 549 8514

Pasinkuja, Imatrankoski, p. 040 577 8852

Seniorikoti Iltatähti, Imatrankoski, p. 050 4716 983

Älä huoli, myö hoijetaan!

IPTY 800x533px_