Onni löytyy Imatralta

Kotihoito-, ateria- ja asumispalvelut ikäihmisille Imatralla

 

ONNI tarjoaa kotihoitoa ikäihmisille Imatralla

ONNI hoivalta saat kotihoitoa, kotisairaanhoitoa ja kotipalveluita kotiin

ONNI hoiva tarjoaa palveluita kotona asuvien ikäihmisten, palvelutalojen asukkaiden ja sotainvalidien arkeen Imatralla. Palvelut räätälöidään asiakkaan yksilöllisten tarpeiden, voimavarojen ja läheisten osallistumisen mukaan. Sinä päätät, mihin arkiaskareisiin saat apua.

Yhdessä ONNI hoiva ja IPTY ry tarjoavat viihtyisää ja turvallista asumista ja palveluita kotiin. Palvelutalossa asuminen on kodinomainen ja turvallinen vaihtoehto itsenäiseen asumiseen - etenkin, kun palveluita on helposti saatavilla. IPTY ry vuokraa yli 200 vuokra-asuntoa palvelutaloissaan Imatralla. Suurin osa asunnoista on yksiöitä, mutta tarjolla on myös muutamia kaksioita. Asukkaana kalustat asuntosi omannäköiseksesi tutuilla huonekaluillasi.

Virikkeitä ja virkistystä

IPTY-taloissa nautit aidosta yhteisöllisyydestä. Yhteisissä tiloissa voit viettää aikaa, rupatella, katsoa televisiota, lukea lehtiä ja pelata muiden kanssa. Iloa arkeen tuovat yhteiset jumppa- ja lauluhetket sekä lukuisat virkistystilaisuudet. Sään salliessa voit istuksia myös ulkona pihakeinussa.

Kysy lisää!

Kotihoidon palvelut
040 771 4684 

Asuminen
05 687 4400

Ateriapalvelut
050 3408160

IPTY 800x533px_2

ONNI hoivan palvelut Imatralla

Kotihoito auttaa muun muassa aamu- ja iltatoimissa, ruokailussa, siivouksessa, henkilökohtaisen hygienian hoidossa ja voinnin seurannassa. Tukipalvelut helpottavat myös arkea kodin ulkopuolella, esimerkiksi apteekissa tai ruokaostoksilla.

Kotisairaanhoito auttaa pärjäämään kotona ja tarjoaa ammattitaitoista  sairauden hoitoa. Hoito suunnitellaan yhteistyössä asiakkaan ja omaisten kanssa.

Ateriapalvelu valmistaa ja kuljettaa edullista, maukasta ja terveellistä kotiruokaa suoraan kotiisi. Lounaan voi nauttia myös osassa IPTY ry:n palvelutalojen ruokaloissa.

Kuten meillä Imatralla sanotaan: Älä huoli, myö hoijetaan!

 

IPTY ry:n palvelutalot Imatralla

 

Kauppakadun palvelutalo, Mansikkala, p. 040 577 8851

Peltolankadun palvelutalo, Vuoksenniska, p. 040 577 8853

Veteraanien palvelutalo, Rajapatsas, p. 040 549 8514

Pasinkujan palvelutalo, Imatrankoski, p. 040 577 8852

Seniorikoti Iltatähti, Imatrankoski, p. 050 4716 983

Älä huoli, myö hoijetaan!

IPTY 800x533px_